Mit teszel ha pihenőnapon reggel felhív a főnök hogy most menj be dolgozni, de te szörnyen másnapos vagy?
Józanon, ha már eleve ébren vagyok egy ideje, még esetleg felveszem a telefont, volt már, hogy be is mentem, mert olyan volt a csapat, a főnökkel is jóban voltunk, nem volt épp indokom nem bemenni, kaptam helyette másik napot. (Nem reggel hívott, hanem később, hogy valaki beteg és nagyobb a forgalom, mint amivel elbírnak.)
De ha másnapos vagyok, akkor fixen nem veszem fel, akárki hívhat, de józanul is alszom általában kora reggel, a telefonon meg be van állítva bizonyos szakaszban a do not disturb automatikus bekapcsolása, szóval ilyen esetben konkrétan észre sem venném, hogy hív🤷♀️
Nem veszem fel munkaidőmön kívül a főnöknek alapjáraton.
Nekem olyan a munkám, hogy néha mégis meg kell tenni, hogy válaszoljak kérdésekre. Ha nem ezért hív, hanem, hogy menjek be, akkor simán beközlöm, hogy bocsi, már ittam. Akkor is, ha reggel nyolckor hív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!