Egyszerűen nem tudom megszokni az ingázást még mindig... Hogyan legyen elviselhetőbb?
Budapesttől 80km-re lakom egy kis iprai városkában. A semmi közepén van, a legközelebbi nagyobb város is csak 50km-re van, de lényegében kb ugyanannyi idő oda bejutni mint Pestre. 1 óra vonat/busz. Rendszergazda szerűség vagyok Pesten a belvárosban, tehát sajnos bizony még fél óra BKV is befigyel. Mire hazaérek már nagyon fáradt vagyok és egy pár youtube videó/ videojáték meccs után már alszom. Hétvégén kb csak aludni van erőm, van hogy 14 órákat alszom, hogy hétfőre kipihent legyek. Ez nem élet.
Próbáltam zenét hallgatni, de már fáj tőle a fülem, minden nap 3 óra zenehallgatás kikészít. Nyelvet tanulok telefonról, mert szeretnék külföldre költözni egyszer, de a vonaton csak aludni van erőm reggel és délután... 5-10p tanulás után kinyomom, és még van 1 óra 20 perc menetidő. Visszafele is ugyanez... Aludni nagyon rossz a vonaton, de ezt nem kell bemutatni. Játszani nem nagyon szoktam telefonon, filmeket nem szeretek nézni, youtubehoz nincs annyi internetem. Felköltözni munka mellé nem tudok, bruttó 400-ból nem tudok Pesten bérelni lakást, hogy félre is tudjak tenni a külföldi életre. Kb 0-ra jönnék ki minden hó végén.
Van még valami ötlet nektek?
11: Mert ebből a pénzből nem lehet elköltözni sajnos... Úgy meg végképp nem, hogy maradjon is a külföldi életre majd.
13: Nem, mert részben fizikai munka is.
Nem bírnám, Bp-re költöznék albérletbe, még ha kevesebb pénz marad is.
Vagy igenis megpróbálnék a helyi gyárban (akár ismerősi segítséggel) valami szellemi, félig szellemi munkát szerezni.
+ Vitamin, friss levegő, mozgás a friss levegőn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!