Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Veletek volt már olyan, hogy...

Veletek volt már olyan, hogy kolléga pénzt akart tőletek kölcsönkérni?

Figyelt kérdés
És ha igen, adtatok? Ha adtatok, visszaadta? Ha visszaadta, utána nem kért többet vagy rendszert csinált a dologból?

2024. márc. 7. 09:44
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
Volt. Először 10 ezeret, aztán 20-at, aztán 30-at, egy-két napra. Ebből egyszer adta vissza az ígért időre, a harmadiknál "tanúk előtt", ellentmondást nem tűrően kértem vissza a pénzem. Akkor derült ki, hogy nem csak én voltam az egyetlen áldozat... Egyébként mondhatni jól sült el a dolog, mert nem csak nekem adta vissza rögtön, hanem másik kollégának is, aki addig nem mert szólni neki.
2024. júl. 5. 21:00
 42/44 norbertusmagnus35 ***** válasza:
Egyszer egy ismerősömnek adtam kölcsön kért de aztán vissza is adta. Mi mindig is megbíztunk egymásban.
jan. 8. 08:44
 43/44 A kérdező kommentje:
42: De a kérdésem kollégákról szól.
jan. 8. 10:12
 44/44 anonim ***** válasza:

Volt. Alkoholista volt a kolléga, akivel együtt dolgoztam. Ő lelépett a cégtől, én maradtam, ő otthon rohadt félévig, nem kapott állást, én dolgoztam, és közben végig hívogatott, hogy adjak neki kölcsön, mert nem tud sörözni. Nem adtam.

Másik kollégám a mostani váltósom. Elromlott a kocsija, és messze volt a fizu, de drága volt a javítás, 130 ezret akart kölcsönbe. Nem adtam, mondtam kérjen a főnöktől előleget. Kapott, így megoldotta.

jan. 11. 14:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!