Veletek volt már olyan, hogy kolléga pénzt akart tőletek kölcsönkérni?
Figyelt kérdés
És ha igen, adtatok? Ha adtatok, visszaadta? Ha visszaadta, utána nem kért többet vagy rendszert csinált a dologból?2024. márc. 7. 09:44
41/44 anonim válasza:
Volt. Először 10 ezeret, aztán 20-at, aztán 30-at, egy-két napra. Ebből egyszer adta vissza az ígért időre, a harmadiknál "tanúk előtt", ellentmondást nem tűrően kértem vissza a pénzem. Akkor derült ki, hogy nem csak én voltam az egyetlen áldozat... Egyébként mondhatni jól sült el a dolog, mert nem csak nekem adta vissza rögtön, hanem másik kollégának is, aki addig nem mert szólni neki.
42/44 norbertusmagnus35 válasza:
Egyszer egy ismerősömnek adtam kölcsön kért de aztán vissza is adta. Mi mindig is megbíztunk egymásban.
43/44 A kérdező kommentje:
42: De a kérdésem kollégákról szól.
jan. 8. 10:12
44/44 anonim válasza:
Volt. Alkoholista volt a kolléga, akivel együtt dolgoztam. Ő lelépett a cégtől, én maradtam, ő otthon rohadt félévig, nem kapott állást, én dolgoztam, és közben végig hívogatott, hogy adjak neki kölcsön, mert nem tud sörözni. Nem adtam.
Másik kollégám a mostani váltósom. Elromlott a kocsija, és messze volt a fizu, de drága volt a javítás, 130 ezret akart kölcsönbe. Nem adtam, mondtam kérjen a főnöktől előleget. Kapott, így megoldotta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!