Veletek volt már olyan, hogy kolléga pénzt akart tőletek kölcsönkérni?
Attól még előfordulhat, hogy valaki otthon felejti a pénztárcáját és nincs nála semmilyen fizetőeszköz, nemde?
12: Most arra gondolsz, hogy a melóhelyi büfében vagy kajáldában akarna venni magának valamit, de minden fizetőeszközt otthon felejtett? A mai világban, amikor már a telóddal is fizethetsz alkalmazáson keresztül, erre is elég kevés az esély. De oké, mondjuk, hogy megeshet.
Ha régóta ott dolgozik és/vagy kialakult köztünk egy jó viszony, és megígéri, hogy másnap hozza a pénzt vagy esetleg még aznap este átutalja, az rendben. De az teljesen más, amikor valaki avval kuncsorog, hogy le van égve, kéne neki némi zsé erre meg arra, adjak már kölcsön, majd visszaadja következő fizetéskor.
Nem a büfére gondoltam, hanem arra, hogy utánvétes fizetéssel rendelt egy csomagot, ami mondjuk 35 ezer Ft, nem adsz kölcsön egy munkatársnak?
Kérdező, ha a munkahelyére rendel valaki csomagot, akkor a munkatársaitól tud a legegyszerűbben kérni, feltehetően a rokonai nem ugyanott dolgoznak.
Aki napi 8-10 órát dolgozik egy cégnél, az a cég címére rendel, nem otthonra. Te otthon dolgozol, hogy ezt így el se bírod képzelni?
Én kollégának bármikor adok 50 ezerig, mindig mindenki 1-2 napon belül megadta.
18: Nem otthonról dolgozom. A vendéglátóiparban nyomom, 12:00-20:00 és 9:00-17:00 műszakokban. De sose jutna eszembe a munkahelyre rendelni csomagot, most hallok először ilyenről. Ha nem vagyok otthon, beadják a szomszédba vagy átvehetem másnap a postán.
De oké, ha valaki ilyen abszurd kézbesítési módot választ is, ott van a hitelkártyás online fizetés, amit írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!