Milyen indokkal írassam ki magam betegszabadságra?
Figyelt kérdés
Minden szombaton bent vagyok 3 műszakban dolgozok mindig beírnak túlórázni. Tudom kötelező lenne egy egybefüggő hétvége de ezek tesznek rá ha nem tetszik arra van az exit. Most szombaton éjszaka nem akarok bent lenni. Ki vagyok merülve. Orvosnak mit mondjak hogy ki írjon? Sose voltam még táppénzen csak ha már félig halott voltam. Gyári fizikai munkás vagyok. Minden tanácsot szívesen fogadok.2024. márc. 5. 17:39
11/13 anonim válasza:
Hasmenés/hányás a legjobb szerintem mert a) logikus, hogy nem tudsz bemenni a rendelőbe, hiszen a wc-től 5 méterre nem tudsz eltávolodni, gyenge vagy stb. b) őszi-téli időszakban különböző hányós-fosós vírusok hihetővé teszik c) nem nagyon van "gyógyszere", meg kell várni míg "kiürülsz".
12/13 anonim válasza:
Kimerültséggel az a baj, hogy valamelyik háziorvos kiír valamelyik nem. Hátfájás ugyanez.
Hasmenés a legjobb
"Tegnap 3x, ma reggel 2x"
13/13 anonim válasza:
Szédülés és hányinger/hányás. Garantáltan kiír a legtöbb házi orvos.(A hasmenés már elcsépelt, nagyon sokan ezt hozzák fel. Valószínű hogy a dokik is rájöttek erre, feltehetőleg vannak orvosok akik ez miatt nem fognak kiírni.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!