Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogy legyen életem ha este 6...

Hogy legyen életem ha este 6 ra èrek haza mindig?

Figyelt kérdés

Szoc.kapcsolataim sincsenek. (Az online csetek meg illuzio csak, mintha lennének de nincsenek személyes kapcsolataim kivéve kollegák)Az este arrol szol hogy vacsi fürdés alvás mert 5 kor kelek.

Hétvége meg a magányról háztartásrol és meg akarok kb halni.

A munka elveszi az egész életem de a pénz meg kell.

Nem akarok így élni.

márc. 5. 06:09
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
22%

Ja, már értem! Akkor szólok a munkahelyemnek hogy építsenek egy uszodát a szomszédba. Hogy nem jutott eszembe ez? 😊😊

márc. 5. 10:41
 12/20 anonim ***** válasza:
0%
Na látod :)
márc. 5. 12:22
 13/20 anonim ***** válasza:
89%
Én tuti keresnék mást. Nem a munkának élünk gyerekek. Megbánod. Hidd el, tudom miről beszélek. Home office munkát nézz.
márc. 5. 13:01
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Másik munka keresése, zenélés, eljárni táncházakba, sport, bicikli, futás, nyelvtanulás
márc. 5. 15:57
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Társasjáték klub
márc. 5. 15:57
 16/20 anonim ***** válasza:
30%
Aki akarja, annak lehet élete, de a legtöbb embernek könnyebb itt sírni
márc. 5. 17:18
 17/20 anonim ***** válasza:
0%

Aki akarja az tud releváns választ írni, de a legtöbb embernek könnyebb irreális közhelyeket írogatni.

márc. 5. 17:21
 18/20 anonim ***** válasza:
24%
Már írtam több konkrét választ, amire csak kifogás volt a reakció. Szóval szerintem ez a válaszom is releváns, a többi után.
márc. 5. 17:24
 19/20 Lazy Lover ***** válasza:
77%
Élet társ nem opció? Vagy járj sportolni szórakozni és ott esetleg meg tudsz ismerkedni emberekkel
márc. 5. 19:52
 20/20 Senior Séf ***** válasza:
85%
Ilyen életvitel mellett még egy rossz kapcsolat is ezerszer jobb, mint a semmilyen. Ez nem opció? Hátha kisül belőle valami jó.
márc. 6. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!