Hogy legyen életem ha este 6 ra èrek haza mindig?
Figyelt kérdés
Szoc.kapcsolataim sincsenek. (Az online csetek meg illuzio csak, mintha lennének de nincsenek személyes kapcsolataim kivéve kollegák)Az este arrol szol hogy vacsi fürdés alvás mert 5 kor kelek.
Hétvége meg a magányról háztartásrol és meg akarok kb halni.
A munka elveszi az egész életem de a pénz meg kell.
Nem akarok így élni.
márc. 5. 06:09
11/20 anonim válasza:
Ja, már értem! Akkor szólok a munkahelyemnek hogy építsenek egy uszodát a szomszédba. Hogy nem jutott eszembe ez? 😊😊
13/20 anonim válasza:
Én tuti keresnék mást. Nem a munkának élünk gyerekek. Megbánod. Hidd el, tudom miről beszélek. Home office munkát nézz.
14/20 anonim válasza:
Másik munka keresése, zenélés, eljárni táncházakba, sport, bicikli, futás, nyelvtanulás
16/20 anonim válasza:
Aki akarja, annak lehet élete, de a legtöbb embernek könnyebb itt sírni
17/20 anonim válasza:
Aki akarja az tud releváns választ írni, de a legtöbb embernek könnyebb irreális közhelyeket írogatni.
18/20 anonim válasza:
Már írtam több konkrét választ, amire csak kifogás volt a reakció. Szóval szerintem ez a válaszom is releváns, a többi után.
19/20 Lazy Lover válasza:
Élet társ nem opció? Vagy járj sportolni szórakozni és ott esetleg meg tudsz ismerkedni emberekkel
20/20 Senior Séf válasza:
Ilyen életvitel mellett még egy rossz kapcsolat is ezerszer jobb, mint a semmilyen. Ez nem opció? Hátha kisül belőle valami jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!