Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » 30 nap ból 28 at kell dolgozno...

30 nap ból 28 at kell dolgoznom hogy elég legyen mindenre albérletben élek egyedül Es szinte nincs más csak hogy dolgozom haza jövök eszem zuhanyzom és alszom ez mennyire normális? Azt látom hogy el repül felettem az idő úgy

Figyelt kérdés
Az a szabad 2-3 nap pedig az ügyeim intézésére marad munkát nem szeretnék váltani a mostaninál viszonylag jól keresek így és korrektet velem nem tudom mit kellene kezdenem valami tanács 22F

2023. szept. 23. 23:22
1 2 3
 1/23 anonim válasza:
93%
Azonnal válts mert bekattansz
2023. szept. 24. 00:39
 2/23 anonim ***** válasza:
46%
Ne aggódj, ahogy a gazdaság halad, lesz abból havi 33 nap is így.
2023. szept. 24. 00:44
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Hogy lennének már korrektek veled, ha 20 nap helyett 28-at dolgoztatnak, megszegik a törvényt, téged kihasználnak, tönkretesznek. Ráadásul így biztos hogy feketén dolgozol, legalább részben. Kihasználják a naivitásodat, egyszerűségedet, fiatalságodat. Nincsenek szüleid akik helyretennének? Vagy nem hallgatsz rájuk? Keress sürgősen másik munkát, mert egyáltalán nem korrektek veled és így hamarosan tönkremész testileg és lelkileg is. Vegyél ki betegszabadságot majd ott kiderül, mennyire "korrektek".
2023. szept. 24. 07:20
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha meg nincs pénzed vegyél ki szobát lakas helyett, vagy menjél olyan helyre dolgozni ahol adnak szállást.
2023. szept. 24. 07:21
 5/23 A kérdező kommentje:

3# Általában 20 napot szoktam kérni a többit pedig rám tukmálják.Hogy úgyis jól jön a pénz,már az a pár nap nem sok…stb vannak szüleim viszont ők vidéken élnek.

Oda pedig nem szeretnék vissza menni munka lehetőség nincs ott.

“Korrekt” kifejezést arra értettem hogy rendszeres bónuszokat kapok és nagyjából ennyi

Azért nem félek váltani mert itt már lassan 1 éve dolgozom és máshol lehet rosszabb lenne itt pedig már megszoktam

2023. szept. 24. 07:38
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
Majd ha beteg leszel, észhez térsz.
2023. szept. 24. 07:40
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem normális, mindenkinek szüksége van pihenésre és szabadidőre. Nem minden a pénz. Ha ezt folytatod még pár évig, akkor be fogsz kattanni, és nem sokkal később fizikailag is le fogsz épülni. Ez nem munka, ez rabszolgaság, csak még tapasztalatlan vagy ahhoz, hogy ezt átlásd, felfogd és észrevedd.
2023. szept. 24. 07:41
 8/23 anonim ***** válasza:
100%

"30 nap ból 28 at kell dolgoznom hogy elég legyen mindenre"

"munkát nem szeretnék váltani a mostaninál viszonylag jól keresek"

Valami nem tiszta! A képességeidhez viszonyítva keresel jól és az igényeid nagyok azért dolgozol ennyit? Vagy ez a munkakör ennyit fizet (akár máshol is)?

Vagy képezd magad és ezért keress többet, vagy az igényeidet igazítsd a lehetőségeidhez.

2023. szept. 24. 09:24
 9/23 A kérdező kommentje:
8# Ez a munka kör ennyit fizet máshol sem sokkal többet valahol kevesebbet
2023. szept. 24. 15:12
 10/23 anonim ***** válasza:
Mennyit keresel?
2023. szept. 24. 15:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!