30 nap ból 28 at kell dolgoznom hogy elég legyen mindenre albérletben élek egyedül Es szinte nincs más csak hogy dolgozom haza jövök eszem zuhanyzom és alszom ez mennyire normális? Azt látom hogy el repül felettem az idő úgy
3# Általában 20 napot szoktam kérni a többit pedig rám tukmálják.Hogy úgyis jól jön a pénz,már az a pár nap nem sok…stb vannak szüleim viszont ők vidéken élnek.
Oda pedig nem szeretnék vissza menni munka lehetőség nincs ott.
“Korrekt” kifejezést arra értettem hogy rendszeres bónuszokat kapok és nagyjából ennyi
Azért nem félek váltani mert itt már lassan 1 éve dolgozom és máshol lehet rosszabb lenne itt pedig már megszoktam
"30 nap ból 28 at kell dolgoznom hogy elég legyen mindenre"
"munkát nem szeretnék váltani a mostaninál viszonylag jól keresek"
Valami nem tiszta! A képességeidhez viszonyítva keresel jól és az igényeid nagyok azért dolgozol ennyit? Vagy ez a munkakör ennyit fizet (akár máshol is)?
Vagy képezd magad és ezért keress többet, vagy az igényeidet igazítsd a lehetőségeidhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!