30 nap ból 28 at kell dolgoznom hogy elég legyen mindenre albérletben élek egyedül Es szinte nincs más csak hogy dolgozom haza jövök eszem zuhanyzom és alszom ez mennyire normális? Azt látom hogy el repül felettem az idő úgy
Figyelt kérdés
Az a szabad 2-3 nap pedig az ügyeim intézésére marad munkát nem szeretnék váltani a mostaninál viszonylag jól keresek így és korrektet velem nem tudom mit kellene kezdenem valami tanács 22F2023. szept. 23. 23:22
11/23 anonim válasza:
Felvilágosítalak:nagyon rosszul keresel, ha havi 28 napot kell dolgoznod ahhoz hogy megélj.
12/23 anonim válasza:
"Ez a munka kör ennyit fizet"
Akkor nincs más, vagy tanulsz, fejlődsz vagy az igényeidből veszel vissza.
Vagy minden marad így, míg be nem üt a krach.
13/23 A kérdező kommentje:
10# nettó 440
2023. szept. 25. 07:20
14/23 anonim válasza:
13!
Valami nem kerek!
Hogyan alakulnak a kiadásaid?
15/23 A kérdező kommentje:
14. Lakás 140+ rezsi számlák 40 a többi pedig kajára megy el
Mondjuk ilyen árak mellet
2023. szept. 25. 09:18
16/23 anonim válasza:
Én kb ugyanennyiből kölcsönt törlesztek, gyereket tartok el, felújítok és még spórolok is...
17/23 anonim válasza:
Felesleges ennyit fizetni ha benne se laksz. Lakáshitelem 38 ezer ft + rezsi havi 20 max... Erigy már
18/23 anonim válasza:
Szerintem szobát bérelj és mindjárt havi 70-80 at félre tudnál tenni. Abból elvégezhetnél akár tanfolyamot ami olyan szakmát ad amivel jobban keresel, vagy ennyit, havi 21 munkanappal.
19/23 anonim válasza:
Ha ennyit robotolsz ennyiért... Nos egy lényeges kérdés elmaradt... Mi is ez a munkakör?
Válts vagy tanulj tovább, keress más opciót mindenképp.
Oké, hogy fiatalon építsen az ember karriert, adjon bele, amit tud, amíg fiatal, ám:
Ez nem azt jelenti, hogy leamortizáld az egészségedet.
Egészség nélkül idővel dolgozni se fogsz tudni, nemhogy élvezni a megkeresett pénzt, amit idővel sikeresen összehozol.
20/23 anonim válasza:
Az pedig nem korrekt, hogy rádtukmálják a melót, meglebegtetik az orrod előtt a pénzt. Te pedig képtelen vagy kimondani"ne haragudjatok, most nemet mondanék".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!