Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Vezetővel szembeni ellenszegül...

Vezetővel szembeni ellenszegülés, ha nem akarok csapatban dolgozni?

Figyelt kérdés

A főnököm jelezte, hogy ne úgy dolgozzak, hogy nyolckor leülök, délben megyek enni és négyig fel sem állok, hanem menjek le a konyhába, igyak kv-t, menjek ki a cigerattázókkal.

Nincs baj a munkámmal, hogy ne lehessen egyedül hagyni, de most kitalálta, hogy belerak mindenféle projektbe, ahol muszáj a kollégákkal dolgoznom élőben is/zoom meetingen.

Nem zavarna alapvetően, ha megmondják, mit kell csinálni, de nem tetszik, hogy nem tartják tiszteletben a személyiségemet, hogy nem akarok nyitni a többiek felé. 10 évesen szerveztek nekem utoljára játszórandit a szüleim.

márc. 1. 17:49
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Nem gonoszkodik. Segíteni akar, de én nem kértem.
márc. 1. 18:47
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Segíteni akar, vagy csak tökhülye. Az én egykori főnököm a második verzió volt, az évi kötelező értékelésben leírta, hogy nekem nem megfelelő a munkám, MERT NEM JÁROK SÖRÖZNI munka után a többiekkel (nem, nem gyár volt, állami, hivatali meló). Én amikor elolvastam, szó szerint elküldtem a p&csába. Mondjuk a nagyfőnök is, szóval a történetnek nem lett folytatása - de egyáltalán nem bántam meg, hogy eljöttem onnan.
márc. 1. 19:10
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Én hegesztő vagyok,és mindig próbálom-próbáltam úgy alakítani a dolgokat hogy egyedül dolgozhassak.Nem szeretem az embereket,nem szeretek senkivel együtt dolgozni,sem beszélgetni.Reggelizni-ebédelni is csúsztatva mentem ki amikor a többiek végeztek.Sikerült kifognom egy helyet ahol 30.000 db tartót kellett készrehegeszteni,ami sok-sok hónapot vett igénybe,én bevállaltam.Jól haladtam vele,nagyon meg voltak elégedve,de a főnök állandóan jött hogy rak mellém valakit és csináljuk párba,vagy hoz még két embert azok pedig elénk rakják mi lehegesztjük ők pedig elpakolják stb...Ezekmellett a kollégák is próbáltam cimborálni vele,de én ugye nem voltam vevő rá.Fogalmam nincs miért csinálta,hisz meg voltak elégedve..vagy csak azt akarta hogy a csapat tagja legyek..pedig észrevehették abból hogy soha nem mentem céges bulira,céges ebédekre hogy nem szeretnék semmi többet,csak a pénzt amiért megdolgozok,bemegyek,hagyjanak békén én meg megcsinálom.Ennyi.

Te is valami hasonló helyzetben lehetsz,én végül felmondtam mert beleuntam az állandó jópofáskodó kollégákba,meg abba hogy a főnök erőltette ezt a csapatban való munkát.

márc. 1. 19:18
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet vkire raerolteni egy masik szemelyiseget,mert rosszul fogja erezni tole magat.

Nem lehet elvarni vagy kieroszakolni,hogy mas legyel,mint amilyen vagy. Egyszeruen lelekrombolo. Elszivja az eletenergiad,ha nem adhatod oszinten magadat.

márc. 1. 21:11
 15/15 anonim ***** válasza:
18%

Mindennek megvan az oka.

A főnököd csak segíteni akar. Azt látja rajtad, hogy egész nap az irodádban rohadsz, nem vagy hajlandó a többiekkel összedolgozni. Ezen próbál korrigálni.

márc. 2. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!