Ha ráirok ill felhívok sminktetoválósakat akkor szűrjem is őket?
Elmentem egyszer egy sminktetoválo szalon mellett az üvegen át láttam hogy beszélgetnek bent a kiszolgálók mivel egyéb kozmetikai is egyben. Aztán ahogy elmentem lefotoztam a tel számukat(ki van írva kívül)es haladtam tovább a városban mert mentem ügyintézni egyebeket stb. Közben felhívtam őket és egyik se vette fel a telefont..
Így ugy gondoltam akkor buktak olyan 60-100 ezret lesz.rom keresek mást.
Aztán messengerbe beirtam a körzetet és sminktetoválás kidobott neveket. Ráirtam arra aki legfelül van hogy vállal e szájkontúrt és körzeten belül pontosabban hol ha igen(facem amugy nincs, csak messenger)
Erre visszakérdez hol találtam őt hol hallottam róla. leírtam ezt hogy őt dobta ki a messenger. aztán nem írt semmit.
majd 2 óra múlva nyögvenyelve jött egy válasz hogy nem vállal tele a naptára. Kellemetlen volt. (de legalább válaszolt) és ő is bukott olyan 60-100 ezret(úgy tudom ekörül mozog az ára)
már nem merek sminktetkósokat keresni..hogy csináljam?
Szerintem bizalmatlanság miatt nem vállalt.
Mert ki vagyok meg honnan hallottam róla meg ezekkel jött.
Aztan azt se tudta mit írjon.
SZERINTED. Magyarul még paranoid is vagy, aki mindenhol átverést, meg bántást lát.
Hát akkor írsz a következőnek. Most ezen mi akkora dolog?? A semmin minek rugózol?
Eleve sminktetoválót a munkája alapján választ az ember, nem az alapján, hogy közel van-e, vagy hogy kit dob fel először a messenger.
Ha dolgozik, nem nyúl a telefonhoz, hiszen az nem steril.
Mivel elég sok a hobby időpontfoglaló, az is érthető, hogy érdeklődik, hogyan találtál rá, miért pont őt választottad. Ez is egyfajta szűrő. Nem arról van szó, hogy nem kell neki a pénz, hanem nem akar feleslegesen időt pazarolni olyanra, aki nem megy el. Te az írásod alapján pont ilyennek tűnsz.
A jó szakemberre pedig MINDIG várni kell, mert sok munkája van.
Ha egy szolgáltató azért nem vállal új kuncsaftot, mert tele van a naptára, az nem bukik egy fillért sem azzal, hogy nem vállal újat, mert nyilván azok, akik betöltötték a naptárt, fizetnek a szolgáltatásért. Akkor bukna, ha lemondaná a már meglévő - adott esetben régi, visszatérő - vendéget egy ismeretlenért, aki végül el sem jön.
Nem sminktetováló vagyok, hanem szállásadó, de ugyanúgy a vendégből élek. Megtörtént, hogy a főszezon kellős közepén - vízparti panzió, teltház - egy vadidegen szó szerint üvöltött a telefonban, hogy márpedig ő most találta a panziót a neten, és most azonnal szállást akar ma éjszakára, és mivel nem adtunk szállást (nem volt), csúnyán buktuk az árát, mit képzelünk, megérdemeljük, stb. Hát egyrészt nem buktunk semmit, másrészt aki már a telefonban így áll hozzá, az inkább ne is jöjjön - és általában az ilyen csak lefoglalja a helyet, de aztán tényleg nem jön.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!