Uj munkat kaptam. Otthonrol is kell dolgozni majd a szmaitogepen, ugyfelezes,stb. Kerdes mi van ha csorog a vonal es en pont nem vagyok ott? Pl kiemntem egy kavéért vagy mosdoba. Olyankor mi van? Szolhatnak erte?
Figyelt kérdés
2024. febr. 28. 12:26
1/10 anonim válasza:
pont ugyanaz, mintha az irodában nem veszed fel a telefont
3/10 A kérdező kommentje:
aggodom,de majd belejovok :)
2024. febr. 28. 12:32
4/10 anonim válasza:
Ez valami call centeres meló? Ha igen, akkor gondolom van híváskezelő szoftver, benyomod a szünetet és addig nem kapcsol hozzád ügyfelet.
Ha meg csak egy sima mobil, akkor látod, hogy van nem fogadott hívásod, és visszahívod.
5/10 A kérdező kommentje:
van hetvegi ugyelet amikor csak en vagyok elerheto.
2024. febr. 28. 12:38
6/10 anonim válasza:
Semmi, ilyen esetben visszahívod az illetőt 5 perc múlva. Nem kell túlgondolni ezt.
7/10 A kérdező kommentje:
:-) oké!
2024. febr. 28. 12:44
8/10 anonim válasza:
Tesómnak otthon is volt szünetideje, nem állhatott fel csak úgy a gép mellől kávézgatni bármikor. Fix időben ott kellett ülnie. Mosdó, kv, akárminél ki kellett csekkolni, de mondom, nála ezek otthon is meghatározott időben történhettek csak. :D
Ideális esetben bármikor benyomhatod magadat öt perc szünetre.
9/10 wc papa válasza:
szerinted a nav meg ilyen helyeken mi van amikor orokke csorog..
10/10 anonim válasza:
Ezt meg kell kérdezni a munkaadódtól. Van, ahol megengedőbbek, van, ahol fixek a szünetek és azok a részek is, amikor ott kell ülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!