Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Randira hívni kollegát, rizikós?

Randira hívni kollegát, rizikós?

Figyelt kérdés
Van egy csinos kolleganő akit szívesen elhívnék kávézni. Aztán meglátjuk,hogy mi lesz/lenne. Mennyire rizikós?
2024. febr. 27. 12:47
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
26%

#10: „...na meg bírni kell a pletykát is”

Most nem azért, de mióta zavar egy független férfit az ha "hírbe hozzák" egy csinos nővel? :)))

2024. febr. 27. 15:27
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

#11: Ha csak ilyen egyszerűek lennének az emberek.

Többek között ha kap egy visszautasítást, és ezen csámcsog majd az egész cég...

2024. febr. 28. 07:02
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Ne, mert ha mégse működik, akkor pokol lesz ott dolgozni utána.
2024. febr. 28. 09:35
 14/22 anonim ***** válasza:
30%

Túlgondoljátok ezt a dolgot, ha nem házas férfiról/ nőről van szó, akkor kicsi a szenzációértéke a dolognak, nincs mit "csámcsogni" rajta, max. 1-2 napig. Esetleg akkor ha a munkahelyi légkör inkább hasonlít egy viperafészekhez amiben a rosszmájú irigykedők dominálnak.

2024. febr. 28. 10:14
 15/22 anonim ***** válasza:
77%
Jaj mekkora sz.r duma ez a házi nyúlra nem lövünk.. tudod "házi nyúl" jött már össze a történelem során? Pont hogy velük lehet a legszorosabb köteléketek kialakítani, hiszen akarva- akaratlanul is jól megismerik egymást a felek
2024. febr. 28. 11:08
 16/22 A kérdező kommentje:
Csak tudjátok, egyszerubb azzal akit már ismer az ember. Mint egy tok idegennel az elso talalkozas utan levenni,hogy milyen lehet.
2024. febr. 28. 11:12
 17/22 anonim ***** válasza:
0%
#14: Vannak azért a normális emberek, akik 1-2 napig, hétig sem akarnak hülyét csinálni magukból. Arról nem is beszélve, hogy tudat alatt beépül az összképbe.
2024. febr. 28. 15:08
 18/22 anonim ***** válasza:
17%

Önbizalomhiányos nyulak gondolkodnak így, akik aztán csodálkoznak hogy miért nem tudnak soha becsajozni.

2024. febr. 28. 15:25
 19/22 anonim ***** válasza:
38%

Érdekes ezt nőként olvasni, úgy, hogy az egyik volt barátomat a szakmai gyakoraltom alatt ismertem meg, a másikat egy volt munkahelyemen, és a jelenlegin nemrég addig kavartunk egy kollégával, hogy végül a lakására is felmentem iszogatni, akcióra készen, viszont közben olyanokat mondtam, amik számára kiábrándítóak voltak (pl, hogy sosem lesz gyerekem - ő nagy családot szeretne), másnap megmondta nekem, hogy jó társaság vagyok, meg minden, de nem egymást keressük. Nincs kellemetlen légkör, azóta is jól össze tudunk dolgozni, sosem hallottam vissza, hogy erről beszélnének a kollégák. Ez kb. egy éve volt, azóta jött egy új kolléganő a részlegünkre, akivel meg sikerült összejönnie az illetőnek, és őszintén örültem nekik, mert boldognak tűnnek, de közben meg megkedveltem az új kolléganőt is, és úgy voltam vele, hogy Isten ments, hogy valaki elkotyogja, hogy én a párjával anno majdnem, mert ki tudja, hogy reagál rá. Aztán a múltkor random megemlítette. Kiderült, hogy réges-rég tudja, a párja elmondta neki, csak helyén kezeli, nem zavarja egyáltalán.

Vagy nekem van szuper munkahelyi környezetem, vagy nem tudom. Középiskolában tapasztaltam utoljára azt, hogy két ember magánügyén csámcsog a környezet.

2024. febr. 28. 17:13
 20/22 anonim ***** válasza:
24%
Hívd el. Volt több munkahelyi kapcsolatom/ kavarásom is. Amikor vége lett volt hogy fel akartam mondani , de nem engedtek általában . Eltelt pár hónap/ hét es senkit se érdekelt . Két felnőtt ember között ez nem ciki .
2024. febr. 28. 23:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!