Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit gondoltok az olyan főnökök...

Mit gondoltok az olyan főnökökről, akik néha azt a dumát nyomják a dolgozóknak, hogy "Mi egy család vagyunk!"?

Figyelt kérdés

Szerintem elég képmutató szöveg. Gondolom, az efféle csak olyankor tekinti "családtagnak" a dolgozókat, amikor bent kéne maradni túlórázni, meg szabadnapon bemenni dolgozni, és kell valami puhító operálós szöveg, ha elsőre nemet mondanak. Meg esetleg még a csapatépítős hülyeségek szervezésekor, amikor érdeke, hogy meglegyen egy létszám. Fizetésemelési igénynél, prémiumfizetésnél, meg több hetes szabikérelemnél már nyilván nem annyira családban gondolkodik.

Arról jutott eszembe amúgy, hogy megnéztem ezt a videót: 🙂

https://www.youtube.com/shorts/Hg-Ravz6n5g

2024. febr. 26. 20:20
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
95%
fizetésemeléskor vigyorgó arccal kell visszamondani neki.
2024. febr. 26. 20:26
 2/30 A kérdező kommentje:
1: Ha van fizetésemelés. De a példámban pont, hogy nincsen.
2024. febr. 26. 20:27
 3/30 anonim válasza:
100%

Nekem személy szerint az öklöm szorul össze pofánvágásra amikor valaki nyomja a hasonló szöveget.

No meg a HR marhaságok, plusz a "brainstorming"! Bakker! Amelyik munkáltató helyénvalónak találja egy műfajidegen cégnél (vagy esetleg egy műszaki bolthálózatban), az efféle "Tankönyvi" erőlködést,...ahh!

2024. febr. 26. 20:32
 4/30 anonim ***** válasza:
100%
Röhejes..
2024. febr. 26. 20:32
 5/30 anonim ***** válasza:
100%

A csaladtagokat jo esetben egymas iranti bizalom, osszetartas ,szeretet fuzi ossze es kepesek egymasert /a masik boldogulasaert az eletuket adni. A hala es egymas segitese is mindent felulir,meg az utalatot es a haragot is.

A munkahelyen nincsenek ilyenek. Ott a mentalitas mas.

2024. febr. 26. 20:34
 6/30 anonim válasza:
100%

A főnököm nem az apám. A munkatársaim nem testvéreim vagy éppen nem haverok...

Ééérdekes,

amikor meg rosszul megy a cég és viccelődünk egymás közt, annyira sértődős tud lenni a vezetőség!

2024. febr. 26. 20:35
 7/30 A kérdező kommentje:
6: Na meg egy normális családban, ha a megszokotthoz képest 5 perccel később érek haza, akkor nem szidalmaznak, meg vonnak kérdőre, hogy mi a francnak késtem.
2024. febr. 26. 20:38
 8/30 anonim ***** válasza:
100%
Legszívesebben visszakérdeznék, hogy tőlem miért sajnálják pénzt, ha már családtag vagyok. Hiszen főnök fia, haverja mind jobb pozícióban, jobb pénzért dolgoznak miközben én nem tudok előre lépni.
2024. febr. 26. 20:50
 9/30 anonim ***** válasza:
100%
Valószínű, hogy szóvá tenném neki visszafogott stílusban a családi pótlék intézményét...
2024. febr. 26. 20:54
 10/30 anonim válasza:
91%

Van ennek egy szociológiai-pszichológiai jelentése.

Az ilyen kifejezésekkel fedi el a vezetés a kizsákmányolást.

Működik és hatásos.

ANNÁL, aki erre fogékony.

Utálatos hasonlat de, pontoson EZ a narratíva a kormányzati propagandában is. Egyek vagyunk. Mindenki ellenünk. Csak mi...

2024. febr. 26. 20:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!