Minden munkahelyen a pénzügyön a legszebbek a nők?
Figyelt kérdés
Eddig bárhol dolgoztam, a legszebb, legcsinosabb lányok a pénzügyesek voltak. Elvárás a vonzó külső ezen a területen? Vagy eleve a jó csajok jelentkeznek többségében ilyen szakokra?2024. febr. 22. 09:31
11/15 Metionin 

válasza:

Nálunk szerintem csak férfiak vannak a pénzügyön, legalábbis nőt sosem láttam ott. Viszont minden részlegen vannak csinos nők, HR-en, az SSC csapatokban, menedzsmentben.
12/15 anonim 

válasza:

Nálunk kifejezetten nem nőies pénzügyesek voltak, de a szakmához nagyon értettek.
13/15 anonim 

válasza:

Pár évig egy olyan egyetemen dolgoztam informatikusként, ahol volt pénzügy-számvitel szak, gazdinf, gazdálkodás és menedzsment és még pár másik szak. A fiatal, pályaválasztáson gondolkodó fiúknak szoktam viccesen mondani, hogy ha jó csajokkal akarják körbevenni magukat, akkor menjenek pénzügy-számvitelre...
14/15 anonim 

válasza:

Tapasztalatom szerint a HR-en szoktak lenni a bombázók.
15/15 anonim 

válasza:

Nalunk csak vénasszonyok vannak 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!