Minden munkahelyen a pénzügyön a legszebbek a nők?
Figyelt kérdés
Eddig bárhol dolgoztam, a legszebb, legcsinosabb lányok a pénzügyesek voltak. Elvárás a vonzó külső ezen a területen? Vagy eleve a jó csajok jelentkeznek többségében ilyen szakokra?
Nem elvárás, és nem csak ilyenek jelentkeznek, de ha a főnök férfi - és általában az -, akkor a legcsinosabb csajt fogja felvenni. :)
2024. febr. 22. 09:45
2/15 anonim válasza:
Nálunk 40-50 év feletti elhízott banyák vannak. A HR-en na ott már valóban szép a felhozatal, kár, hogy a fejük üres.
2024. febr. 22. 09:49
3/15 anonim válasza:
Nálunk a pénzügyön középkorú, tapasztalt hölgyek dolgoznak, meg egy pár rokona az igazgatónak.
2024. febr. 22. 09:52
4/15 anonim válasza:
Ahogy az 1-es is írta, nyilván nőként nehéz ezzel szembesülni, de bizony egy férfi főnök sokkal hamarabb vesz fel egy csinos fiatal nőt irodába, szóval nagy eséllyel a fiatal nők nagy része nem (csak) a tudása miatt van ott.
Pénzügyi területen legalább agyuk is, ami a HR-esekről nem mondható általában, ott zömében tényleg agyhalott arrogáns csinos nők vannak.
2024. febr. 22. 09:56
5/15 anonim válasza:
Ilyen kérdések mi alapján születnek? :D
2024. febr. 22. 09:58
6/15 anonim válasza:
Én eddig csakis 50-60-as, kizárólag erősen telt nőket ismertem.
Akiknek halál humoruk volt, folyton zengett az egész folyosó, amikor baromkodtak.
A legtöbbel jóban voltam.
Ellenben a kis 20-on éves csinibabák olyan távolságtartóak voltak, hogy enyhén szólva még diplomatikus módon se lehetett velük kommunikálni.
Úgy kb össze voltak veszve mindenkivel, aki élt és mozgott a cégnél.
2024. febr. 22. 10:03
7/15 anonim válasza:
Nálunk nő a főnök.
Szerinted nálunk milyenek vannak???
2024. febr. 22. 10:04
8/15 anonim válasza:
Nem
2024. febr. 22. 10:07
9/15 anonim válasza:
Eddig ahol dolgoztam, a pénzügyes mindig ötvenes, precíz, csöndes nő volt. Nem a külsejére fektette a hangsúlyt, hanem arra, hogy minden tökéletesen rendben legyen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!