Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért vagyok ellenszenves a...

Miért vagyok ellenszenves a munkahelyemen az 50+ -os nőknek?

Figyelt kérdés
Egy munkahelyen kb 80 -an dolgozunk, mindenkivel nagyon jó kapcsolatom van, a vezetőséggel is. Van a munkahelyen három 50 + -os nő aki az ügyeim intézése közben mindig megpróbál keresztbe tenni nekem, illetve a hátam mögött rendszeresen negatívan tüntet fel mások előtt. Előttem persze adják a szépet a jót. Ez már addig ment ez a dolog, hogy a főnök hívott be az irodájába hogy megkérdezzék volt-e bármi konfliktusom velük, de egyszerűen beszélni is nagyon ritkán beszélek velük hiszen nem egy területen dolgozunk, de már a főnöknek is feltűnt hogy egyébként mindenkivel jól kijövök viszont ők valamiért utálnak. Ami közös bennük hogy 50+-os nők.... Én egy 36 éves boldog családos férfi vagyok. Előre is köszönöm.

2024. febr. 20. 08:57
 1/8 anonim ***** válasza:
Tulgondolod. Szard le a masok velemenyet. Ahol sokan dolgoznak, nem elvaras, hogy mindenki szeresse a masikat. Koszonj nekik jo nagy csokolommal, ha talalkoztok.
2024. febr. 20. 08:58
 2/8 A kérdező kommentje:
Jelzem nem bámulom őket, nem meg bántva őket, de nem nagyon van rajtuk mit illetve semmi olyan félreérthető poént nem mondok nekik hiszen nem olyan a kapcsolatom velük.
2024. febr. 20. 09:02
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha nincs is kapcsolatod velük, akkor nem hiszem, hogy személyes. Ők talán mindenkivel ilyenek. És nem azért, mert 50+-osak.
2024. febr. 20. 09:08
 4/8 anonim ***** válasza:
81%
Abból a korosztályból sok besavanyodott, rosszindulatú nővel találkoztam már én is, valószínűleg nem te vagy az egyetlen, akin levezetik a belső frusztrációjukat. Ne vedd magadra.
2024. febr. 20. 09:09
 5/8 anonim ***** válasza:
16%
Pedig az ilyen nők már kiheverték a fiatalkori nyűgüket, velük még dumálni is lehet bármiről, semmi megfelelési kényszer, frusztráció, stb.
2024. febr. 20. 09:11
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Csak téged utálnak?

Én gyanítom, hogy mindenkivel vagy legalábbis sok más emberrel is ilyenek.

Rosszindulatú vén pcsák, vagy a korukra verik magukat és/vagy arra, hogy régóta dolgoznak ott. Egyik sem téged minősít. Lehet büszkének lenni az elért eredményekre, de ez nem jogosít fel senkit arra, hogy vadidegen embereket lenézzenek.

2024. febr. 20. 10:51
 7/8 A kérdező kommentje:
Olyannyira, hogy nemrég elhunyt apám, és a cég megkérdezte hogy temetési segélyben segíthetnek-e nekem. Végülis megköszöntem elfogadtam és az egyik ilyen nő ahogy megtudta hogy beadom eziránt a kérelmem felhívta a segély összegét elbíráló bizottság egy tagját (mivel ismeri őket) hogy a lehető legkevesebb összeget szavazzák meg nekem. Természetesen nem adtam be ezek után a kérelmemet.
2024. febr. 20. 11:08
 8/8 anonim ***** válasza:

7: De miért nem adtad be? És miért gondolod, hogy a bizottság hallgat az illető nőre?

Nem kell ennyire alárendelned magad neki/nekik.

2024. febr. 20. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!