A nőknek előnye van a munkahelyen?
Kettes megmondta a frankót, a munkahelyemen is ez szokás, nem színtiszta jóságból "kivételeznek" a nőkkel, undorító hátsó szándékkal.
Az egyik előző főnököm mindig fogdosta az egyik lány fenekét, amikor a vállamra tette a kezét és úgy magyarázott valamit, közöltem, hogy SOHA ne érjen hozzám.
Az a baj, hogy a férfiak minden helyzetben csak trófeaként tekintenek a nőkre.
Férfi kollégával munkán kívül ezért nem is beszélek másról, nincs bejelölgetés fb-on, semmi. A nőkkel más a helyzet, két kolléganőmmel is jóban vagyok, tudom, hogy amikor kérdezi mi a baj, megérint azt nem hátsó szándékkal teszi.
Az új főnökkel szerencsére első perctől sikerült ezt a távolságtartás érzékeltetni.
Munkatársak vagyunk, de nem több, ja és senkinek sem vagyok az ingyen k....ja.
Ugyanolyan értelmes ember vagyok, mint a férfiak, nem azért vagyok ott, hogy mindenféle célozgatást meg hasonlókat eltűrjek.
Soha nem szerettem az ilyesmit, mondjuk szerencsére ki tudok magamért állni, így nekem nem volt ebből gondom, de a legtöbb nő inkább hagyja ezt.
Ha kérdező annyira hiányzik ez a kivételezés akkor képzeld el, hogy a füled hallatára tárgyalják, hogy nézel ki, esetleg néha rácsapnak a fenekedre...
kedves 4. Én vagyok a 2. válaszoló, és férfi vagyok.
Másrészt te pontosan arról beszélsz, amiről mi is, hogy a nőket kihasználják a munkahelyen, a szépségük miatt, meg, hogy "éjszakákkal feljebb jutnak a ranglétrán". Ez mi, ha nem lekezelés, és zaklatás? Az más kérdés, hogy pár nő ebbe beletörődik, és kihasználja, mivel nem tehet mást. A legtöbb helyen ez megy. Ezt gyakorlatilag te is csak megerősítetted a hozzászólásoddal, csak nem veszed észre.
4-es, engem nőként nem érdekel ha más egy éjszak alatt jut előbbre a ranglétrán, tegye. De nem minden nő k. ezt kéne tudatosítani, hogy valaki többre tartja magát ennél. De pont ezt nem veszik észre a férfiak és te is úgy érzed a mostani rendszer jó.
Amúgy ha nagyon irigykedsz azokra akik a külsejükkel, testükkel jutnak előbbre, akkor felkínálhatod a szolgálataidat te is a férfi mosdóban a főnöködnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!