Mi okozza nektek a legnagyobb munkahelyi stresszt, gondot?
Figyelt kérdés
2024. febr. 20. 14:55
11/18 anonim válasza:
Eredmény nélküli, sem konfliktusokról, sem lényeges dolgokról nem szóló megbeszélések, "ajjmádeutálokmindenkithogymostittkell lenni" típusú csapatépítők.
Főnök kinevez egy embert akinek véleményét hitelesnek fogadja el, az ő besúgásai megkérdőjelezhetetlenek és nem kíváncsi rá valójában miképpen volt.
12/18 anonim válasza:
Nekem eddig ez a kedvenc munkahelyem. Én is érettebb vagyok mint eddig, emiatt jobban értékelem a dolgokat. És a dolgok is sokkal olajozottabban mennek mint amiket más helyeken tapasztaltam. Irodai bejárás pedig egyáltalán nincs, ezt imádom a legjobban.
Ami nehézség az a kötött munkarend, hogy minden nap ugyanakkor kéne teljesíteni, és hogy emiatt nincs időm semmi másra. Ezt nem tudom, meg tudom-e valaha szokni.
13/18 anonim válasza:
Azok a kollégák, aki nem elég elhivatottak/nem alkalmasak arra a pozícióra, amiben vannak
14/18 anonim válasza:
Ingyenélő élősködők társasága, ami zavar.
15/18 anonim válasza:
Nem cigizhetek, nagyon stresszel.
16/18 anonim válasza:
Van kettő, nyugdíj közeli hölgy, akiket a dráma, a "bizonyos dolog" keverése éltet, de a főnökség sincs a helyzet magaslatán, mert ők a leglojálisabb alkalmazottak ott, így szinte mindent elnéznek nekik.
17/18 anonim válasza:
Van egy lány aki jo egy éve tetszik, és a jelenléte idegesit, ha meglatom. Tudom hogy nem erdeklem, semleges vagyok neki, de akkor se tudom túl tenni magam rajta :).
18/18 anonim válasza:
Főnököm lassúsága és hogy kb cseszik a beosztottjai alapvető keréseire, mint pl. tapossa már ki, hogy legyen kéztörlő papír a wc-ben és tisztítószer -_-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!