Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Egy munkahelyen az új kollégán...

Egy munkahelyen az új kollégának kell figyelnie és betanulnia, vagy a már ott lévőknek kell "kitanítani"?

Figyelt kérdés

A: Jóska megérkezik új munkahelyére, figyel, megy a dolgok után, nem vár rá hogy a többiek oktassák. Ebből adódóan előfordul hogy hibát követ el tapasztalatlansága miatt.

B: Jóska megérkezik új munkahelyére, arra számít hogy a többiek jönnek és magyarázzák neki a dolgokat, elmutogatnak neki mindent szépen sorjában. Van aki le sem szharrja, van aki segítőkész.

2024. febr. 20. 11:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%
Én vagyok a. Én 5 év alatt ezzel a hozzáállással középvezető lettem, a munkatársam, pedig a B, aki már nem is dolgozik a cégnél.
2024. febr. 20. 17:44
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Előző, és mostani munkahelyemen is megkaptam valamiért az újak betnítását. 100%-ban az én felelősségem, hogy hogy tanítom be őket, olyan is előfordult, hogy újak által elkövetett hibát magamra vállaltam, hogy én elviszem a balhét miatta, hiszen nekem kellett volna elmondani, hogy ilyet kibszottul nem csinálunk. Normális munkahelyen szerintem betanítják az újakat.
2024. febr. 20. 19:25
 13/13 anonim ***** válasza:
Is-is. Elmondom amit tudnia kell, de elvárom, hogy ne kelljen 15x elmondanom, jegyzeteljen vagy valamit csináljon. Az önálló kérdéseket kimondottan értékelem, mert látom rajta, hogy legalább gondolkodik, nem egy biorobot lesz.
2024. febr. 21. 08:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!