Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Az álláshirdetések többsége...

Az álláshirdetések többsége miért nem közli a fizetést?

Figyelt kérdés
Mekkora suttyóság már ez!? Mit gondolnak, az ember hobbiból és nem pénzért dolgozik? Miért nincs ez szabályba írva, hogy kötelezően meg kell adni a fizetést? Rettenetesen dühítő és undorító. Jelentkezzen a halál egy olyan állásra, ahol nincs pofájuk kiírni a bért.
febr. 12. 06:48
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:

Milyen ajánlat? Ez még csak egy állásinterjú volt. Utána eljöttem, majd pár nap múlva hívtak hogy felvennének. Még akkor se tudtam mennyi lenne a fizetés :D

De mindegy egyébként se tetszett az egész szóval nem is ezen múlott, de azért nyilván sokat nyom a latba hogy legalább nagyjából mennyi a fizu, vagy egyáltalán megmondják e...

febr. 12. 07:39
 12/30 anonim ***** válasza:
0%
Nyilván benne van a szerződésedben, amit eléd tolnak, mielőtt elkezdesz dolgozni... interjún még csak a fizetési igényedet kérdezik, akkpr még nem szokták megmondani, mennyi az annyi.
febr. 12. 07:44
 13/30 A kérdező kommentje:
Ezek szerint szeretnek felesleges köröket futni.
febr. 12. 07:45
 14/30 anonim ***** válasza:
100%
Akkor oda nem kell nekik ember, mert ha kene kiírnák a fizetés
febr. 12. 07:53
 15/30 anonim ***** válasza:
100%

"Utána eljöttem, majd pár nap múlva hívtak hogy felvennének. Még akkor se tudtam mennyi lenne a fizetés :D"

Ilyen helyre el se menj. Eleve komolytalan, ha ennyire gyorsab eldőlt kit vesznek fel. Sok jelentkező nem lehetett vagy visszamondtak a nálad tapasztaltabbak, vagy rém gagyi versenytársaid voltak. A pénz ismerete nélkül kuka, komolytalan a cég, de rólad lehúzzák a 7. bőrt is.

febr. 12. 08:15
 16/30 A kérdező kommentje:

Valóban nagyon kellett volna nekik ember. Ezzel tisztában vagyok, nem én kellettem, bárki.

Egy próbát megért.

Legalább szereztem egy kis tapasztalatot, nem sok állásinterjún voltam még.

De az biztos hogy nem fogok jelentkezni soha olyan állásra, ahol nincs megadva a fizu.

febr. 12. 08:24
 17/30 anonim ***** válasza:
100%

Pont ezért, mert valamiért azt hiszik, te vagy unalmadban akarsz odamenni vagy pedig egy totál leégett valaki vagy aki úgyis elvállalja, viccen kívül pár helyen úgy bánnak az emberrel, már ha ott is dolgozol, mintha egy darab szar lennél akinek úgysincs más lehetősége és mindegy mit csinálnak, te akkor is bemész dolgozni. Aztán pislognak, mikor kéred a felmondásod.

De amikor nem mondanak bért, ugyanez. Apám nyomatja mindig ezt, hogy nem mindegy, a kevés is több mint a semmi?! Ja hát több persze, csak nem vagyok egy agyhalott, nem nulla forinttal mondok fel általában, mindig van legalább 3 havi tartalékom, ami mondjuk nem sok, de arra pont elég, hogy bármikor nyugodt szívvel felmondjak és olyan hirdetésekre be se kelljen adnom a jelentkezést, amire nem írnak ki fizetést. Legrosszabb esetben elmegyek egy kevesebbet fizető helyre amíg nem akad jobb, ami maximum a kiadásaim fixen fedezi, de legalább előre tudom, hogy mit vállalok és nem felesleges köröket futok, hogy aztán ott derüljön ki, hogy jaaaa, hát bónuszokkal meg pótlékokkal lehet, hogy egy normális hónapban kapok annyit, ami nem fogy el hónap végére, de azért beteg mondjuk ne legyek, mert akkor nem.

febr. 12. 08:30
 18/30 anonim ***** válasza:
100%

Nem jo ugy dolgozni hogy csinalod a munkad, honap vegen meg odadobnak egy kis kutyacsontot, hogy nesze nehogy ehen halj

Amikor a fizetes nincs aranyban a munkaval, dolgozok mint a gep de a fizetes egy kalap szar attol az életkedvem is elmegy, kihasznalva, rabszolganak erzem magam

febr. 12. 08:52
 19/30 A kérdező kommentje:

Az a baj, rabszolgának is tekintenek.

Már nem konkrétan téged, hanem általánosságban mondom. Szomorú.

febr. 12. 08:55
 20/30 anonim ***** válasza:
0%
De honnan vesztek ilyet, hogy valaki úgy kezd el dolgozni, hogy nem tudja, mennyit fog keresni? Lehet hogy egy feketemunkásokat dolgoztató alvilági cégnél így van, de ezeken kívül a munkahelyek ajánlatot adnak, amit vagy elfogadsz vagy nem, és belekerül a szerződésedbe a fizetés, amit aláirsz, MIELŐTT felmondasz a jelenlegi helyeden. Nyilván azert hívtak, hogy erdekel-e még, és ha nem tetted volna rájuk a telefont, kaptál volna ajánlatot és/vagy szerződéstervezetet. Nagy, korrekt cégeknél dolgoztam mindig is, és mindenhol így volt. SOHA nem mondanak fizut interjú alatt.
febr. 12. 09:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!