Az álláshirdetések többsége miért nem közli a fizetést?
Rendszeresen olvasom azt álláshírdetésben, hogy ők mit adnak a munkádért cserébe: jó környezet, lelkes, dolgozni akaró kollégák, te meg legyél pozitív, szorgalmas, elkötelezett a cég vezetése iránt, stb.
Meg mesélj órákat, miért motivál téged, hogy ott dolgozz annál a cégnél...
Pénzt meg se említsd, mert repülsz.
Valahogy így. Voltam nem rég egy állásinterjún, pofáztak mindenről, kérdezgettek, majd a végén megkérdeztem hogy úgy mégis mire lehet számítani fizetés terén. Hr-es csak elkezdett ködösíteni, hogy ők mennyi mindent adnak, szép kártya, fiszem fszom támogatás stb. Bérről semmit nem mondott. A konkrét kérdésre se képesek válaszolni. Komolyan mondom hogy vicces az egész.
És akkor én most hogy is döntsem el, hogy akarom e a munkát?
Szerencsére nem sürgős számomra, mert van munkám..
"És akkor én most hogy is döntsem el, hogy akarom e a munkát?"
. Az ajánlatban kellene lennie fizetésnek.
Mert ha kiírnák a fizetést a kutya se hivná fel oket
Jelentkeztem munkara, telefonba kozoltek hogy be kell menni, elmondanak mindent, kerdeztem a mennyi a fizu, menjek be minden elmondanak
Mondtam neki ha nem mondja meg mennyi a fizu nem megyek be, aztan ramtette a telefont
Biztos valami minimalberes szart adtak volna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!