Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ki rúgathat sok hiányzásra...

Ki rúgathat sok hiányzásra hivatkozva?

Figyelt kérdés

A főnökömmel nem túl rózsás a helyzetünk. 2 hónap telt el az évből 6 napot táppénzen voltam eddig. Legutóbb azert mentem el táppénzre mert nem adott szabit egy napra és ez miatt elmentem táppénzre 4 napra.

Kirúgathat hiányzásra hivatkozva? Másféléve vagyok a cegnél ezzel a főnökkel 4 hónapja.

2024. febr. 7. 21:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
10: De akkor miért mentél el 4 nap táppénzre?🤔
2024. febr. 8. 19:59
 12/16 anonim ***** válasza:

11# jó kérdés :D

AMikor én is beteg lettem, a főnököm mondta, hogy az egészségem fontos, de szóljak előtte, hogy mikor leszek távol.

Elengedte, és nem nagyon kellett ledolgoznom a kimaradt munkaidőt.

2024. febr. 8. 20:00
 13/16 anonim ***** válasza:
12: Nekem ez egyre zavarosabb. Tehát vizsgálaton volt, amiről azt hitte, tud vele végezni úgy, hogy még beérjen a munkahelyre. De elhúzódott, így beszólt, hogy nem fog tudni bemenni. De ezután mi történt? Mit reagált a főnök? És miért lett 4 nap táppénz?
2024. febr. 8. 21:31
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Lehetseges a vizsgalat utan ment egybol haziorvoshoz es ott orvos mondta, hogy balázska, 4 napig pihenned kell.
2024. febr. 8. 21:40
 15/16 A kérdező kommentje:
Ez mar nem aktuális köszönöm a válaszokat többet nem kérek.
2024. febr. 9. 18:59
 16/16 anonim ***** válasza:
66%

Táppénz csalásért minden további nélkül!

Talán ha megfordítanád a gondolkodás irányát, megértenéd, hogy te sem fizetnél szívesen munkabért olyan embernek, aki saját elhatározásból, egészségesen sem hajlandó véletlenszerű időközönként dolgozni. Nem lehet bízni ilyen emberekben és a munkaközösségre sincs jó hatással a viselkedésük. Nálam sem hemperegnél el így hosszú időn keresztül!

Az ilyen később érkezem, előbb megyek, csak annyit tolok ki magamból, amennyi a napi szintű túléléshez kell, akkor megyek és oda - a munka terhére, - amikor kedvem szottyan emberek nálam sem játszanak a küzdőtéren, mert lehetőséget sem kapnak egy idő után erre!

2024. febr. 10. 10:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!