Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Vegyek be nyugtatót vagy...

Vegyek be nyugtatót vagy kérjek 1 hét szabadságot?

Figyelt kérdés

Már régóta szendvedek melóban, nagyon nehéz rászednem magam, hogy elvégezzem a munkám :(

Van itthon Frontinom azt tudnám szedni egy darabig.

2024. febr. 7. 13:00
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Mihamarabb válts állást.

Én 14 évig számítógép előtt ültem programozóként. A pénzen kívül más jó nem volt benne.

Az utolsó 2 évben már undorral jártam be.

Elmentem masszőrnek, igaz kevesebbet keresek, de nem érdekel ki mit gondol erről, de kimozdulok a magam ura vagyok és szeretem.

2024. febr. 7. 15:26
 12/17 anonim ***** válasza:
Megértelek, én két munkahelyen is dolgoztam 10-10 évig és mindkettőnél nagyon éreztem már, hogy mennem kell, mert megőrülök. Csak a kollégák miatt maradtam az utolsó években, de egy idő után már az sem motivált. Mindkét alkalommal úgy jöttem el a cégektől, hogy nem volt másik állásom, egyszerűen besokalltam és jött egy pont, hogy most azonnal végeztem. Szerencsére, mindkettő után hamar találtam másikat.
2024. febr. 7. 15:31
 13/17 A kérdező kommentje:
Egy multicégnél dolgozom pénzügyi osztályon. Budapesten.
2024. febr. 7. 16:07
 14/17 A kérdező kommentje:
11es: Hogy birod a masszőr munkát? Elvégezted a tanfolyamot és elkezdtél magad dolgozni, vagy valami szalonban helyezkedtél el?
2024. febr. 7. 16:09
 15/17 anonim ***** válasza:

#11 vagyok.

Kezdetben nehezen indult.

Olyan szalonokba jártam ahová bejelentettek, mert a legtöbbe úgy keresnek masszőrt h fizetsz egy bérleti díjat ami elég magas.

Volt amikor napi 3 órát utaztam.

Mentem wellness szállodákba, nyáron Balatonra.

3 év kellett míg olyan szinten elindultam, hogy megismertek és saját magam ura vagyok mert van elég ügyfelem és jönnek.

2024. febr. 7. 16:20
 16/17 A kérdező kommentje:

15ös: Gratulálok ehez a sikerhez! Hős vagy a szememben így ismeretlenül is.

Talán én is meg tudnám csinálni, nincs hitelem amit fizetnék. Szóval egyelőre nem kéne nekem havonta sok pénz. De talán egy főállású munka mellett kéne ezt elkezdenem.

2024. febr. 7. 16:31
 17/17 anonim ***** válasza:

óóó igen a legfontosabbat kihagytam 13 hónapig dolgoztam egy biztonsági cégnél diszpécserként havi 6 napot.

Így be voltam jelentve és fizették a járulékokat, a 2 állás együtt pont elég volt.

Így a vállalkozóim is csak 13.000 Ft volt havonta.

Majd 13 hónap után már bejelentettek szalonokban, illetve wellness szállodákban is. És összesen 3 év után lett kiváltva a teljes vállalkozóim és magam után fizetek mindent.

Szóval diplomával 14 évig dolgoztam :)

De k**úrvára elegem lett.

2024. febr. 7. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!