Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Melyik munkahelyet választanát...

Melyik munkahelyet választanátok inkább?

Figyelt kérdés

Egyik részben fizikai munka, de nem megterhelő. Viszont gondolkodni is kell, vannak ügyfelek. Fontos a pontosság. H-P 8-5 tart a munkaidő. A hétvége szabad. Autóval 10 perc, kerékpárral 25-30.

A másik eladó/értékesítő munka. Szintén nem megterhelő, ügyfelek itt is vannak, még jobban. Minden hétvégén dolgozni kell, ritkán van egy vasárnap szabad. Reggel 9 vagy 10 óra a kezdés, délután 5 vagy 6 óra a munka vége. Kerékpárral 15 perc kb.

Mindketto kb 300-350 között fizet.

Ti személyes preferenciátok szerint melyiket választanátok?

febr. 6. 07:54
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
F36
febr. 6. 07:56
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
1-es. Magamat ismerve, az értékesítés nem nekem való, egyszer kellett diákmunkán, utáltam 😅 a szabad hétvége is jó, hogy van. Biciklizni is szeretek.
febr. 6. 08:08
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Biztos, hogy az elsőt választanám.
febr. 6. 08:20
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Az elsőt, a másodikról semmit nem írtál, mitől lenne jobb, mint az első, már ha azt a 10 percet nem számítjuk, hogy korábban otthon vagy, de ennyit azért nem ér az, hogy hétvégén is dolgozni kelljen.
febr. 6. 08:29
 5/17 anonim ***** válasza:
1.
febr. 6. 08:42
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Az elsőt. Volt olyan munkahelyem, ahol hétvégén is dolgoztam, még ha vissza is adnak hétköznap szabadnapot, az nem olyan.
febr. 6. 08:45
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Biztos, hogy az elsőt.Jó a munkaidő és a szabad hétvége is.
febr. 6. 08:58
 8/17 anonim ***** válasza:
Csakis az elsőt, mivel a párom is hétvégéken szabad és ragaszkodom a szabad hétvégékhez.
febr. 6. 10:29
 9/17 anonim ***** válasza:
18%
Miért 8-5-ig tart a munkaidő? Kilenc órát kell dolgozni? Ha ebédidőt számolok, akkor is napi fél órával többet dolgozol, erre nagyon karcsú az összeg, amit írtál. Persze tudom, nem nagyon lehet ugrálni most.
febr. 6. 10:30
 10/17 anonim ***** válasza:
9 Feltételezem egy óra a kivehető szünet, mint rengeteg helyen.
febr. 6. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!