Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Melyik munkahelyet választanád...

Melyik munkahelyet választanád ezek közül?

Figyelt kérdés

1.

Fizikai munka (nem az annyira megterhelő fajta) ahol 2 műszak van, nincs hétvégi munka. A munkatársak elég vegyesek korban és vannak kicsit kétes kinézetűek is. A fizetés 300-400 között alakul juttatásokkal együtt. Nem klimatizált helyiségek (műhelyek). Télen megfagysz nyáron megsülsz. Fizetésemelés évente egyszer.

2.

Irodai munka természetesen 1 műszak de néha be kell ugrani szombatozni fél napot. Az irodádban ügyfeleket fogadsz személyesen vagy telefonon, email-ben tartod velük a kapcsolatot akik elmondás szerint nem mindig a legkedvesebbek (így home office nincs). A fizetés 250 + a néhai hétvégi fél napok 5ezer. A kollégák fiatalosak. Fizetésemelés a későbbiekben lehetséges de nincs konkrétum, hogy mikor és mennyivel.

Előre lépési lehetőségről nem lehet tudni de a látottak alapján nem igazán lehetséges egyik helyen sem.

2023. aug. 8. 09:07
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
2.
2023. aug. 8. 09:08
 2/19 anonim ***** válasza:
82%
Én elmennék a fizikaira. Az eleve stabilabb mint az irodai, jobban is fizet, ráadásul ha beletanulsz, lehet hogy utána tudod saját vállalkozásban folytatni, amivel nyilván sokkal jobban jársz. Az irodában meg ugyanabban a langyos sz.rban fogsz ücsörögni évek múlva is, már ha addig nem szűnik meg az egész.
2023. aug. 8. 09:15
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Inkább a második, nem szeretem a monotonítást.. és a "megsülsz" körülmény sem tetszik.
2023. aug. 8. 09:20
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
A második. De nekem sosem mentek a fizikai melók rém ügyetlen vagyok, nekem az iroda a terepem. De inkább próbálnék abból jobban fizetőt találni.
2023. aug. 8. 09:20
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
2es. És onnan keresgélnek tovább jobbat.
2023. aug. 8. 09:21
 6/19 anonim ***** válasza:
50%
Első. Jobban fizet, bírom is a fizikai munkát és fix fizuemelés van.
2023. aug. 8. 09:24
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Értem én hogy pénz, de nekem elsődleges szempont hogy a munka milyen, testhezálló, bírom -e, satöbbi. Én dolgozom ott, nem a főnök!
2023. aug. 8. 09:25
 8/19 anonim ***** válasza:
84%
Fizetés emelés mindenhol van évente 1szer. Ha azt nézed hogy a 2műszakra kapsz 400-at , amott az 1re max 300at havonta egyértelmü az irodai.
2023. aug. 8. 09:29
 9/19 anonim ***** válasza:
84%
Voltam fizikain, voltam irodán, én tudom magamról hogy inkább iroda, akkor is ha lenéznek, megköveznek!
2023. aug. 8. 09:32
 10/19 anonim ***** válasza:
65%
Az első, de mondjuk nem mindegy, férfi vagy nő, milyen korú, mennyire bírja a fizikai munkát, milyen jól kommunikál, van e partner, gyerek, konkrétan mi a fizikai munka.
2023. aug. 8. 09:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!