Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Melyik munkahelyet választanád...

Melyik munkahelyet választanád ezek közül?

Figyelt kérdés

1.

Fizikai munka (nem az annyira megterhelő fajta) ahol 2 műszak van, nincs hétvégi munka. A munkatársak elég vegyesek korban és vannak kicsit kétes kinézetűek is. A fizetés 300-400 között alakul juttatásokkal együtt. Nem klimatizált helyiségek (műhelyek). Télen megfagysz nyáron megsülsz. Fizetésemelés évente egyszer.

2.

Irodai munka természetesen 1 műszak de néha be kell ugrani szombatozni fél napot. Az irodádban ügyfeleket fogadsz személyesen vagy telefonon, email-ben tartod velük a kapcsolatot akik elmondás szerint nem mindig a legkedvesebbek (így home office nincs). A fizetés 250 + a néhai hétvégi fél napok 5ezer. A kollégák fiatalosak. Fizetésemelés a későbbiekben lehetséges de nincs konkrétum, hogy mikor és mennyivel.

Előre lépési lehetőségről nem lehet tudni de a látottak alapján nem igazán lehetséges egyik helyen sem.

2023. aug. 8. 09:07
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
77%
1, ügyfelekkel tartani a kapcsolatot, jópofizni, eladni nekik a céget a saját arcoddal olyan munkakörnek kéne lennie amit ennél sokkal jobban megfizetnek. A fizikai munka kevésbé megterhelő, mint az a fajta munkakör
2023. aug. 8. 09:39
 12/19 anonim ***** válasza:
23%

Egy kis ész...

Más bevételi források,új hely keresése és a kényelmesebb.

Ha csak nincs szükség azonnal arra a plusz pénzre,ami a másik állásból jönne.

Kinek van kedve megdögleni azért,mert valaki tömni akarja a zsebeit?

Ha valami bajod lenne,foschnának rád.

2023. aug. 8. 09:40
 13/19 anonim ***** válasza:
70%
Inkább az első.
2023. aug. 8. 10:42
 14/19 anonim ***** válasza:
73%
Mindkettő opció szar hosszú távra, így a másodikat választanám és közben keresgélnék tovább.
2023. aug. 8. 12:34
 15/19 anonim ***** válasza:
80%
Második.
2023. aug. 8. 12:41
 16/19 anonim ***** válasza:
75%
Második. 300-400-ért betanított fizikai munkán szét fognak hajtani rossz körülmények között.
2023. aug. 8. 19:00
 17/19 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Én is inkább a második felé hajlok. Az igazat megvallva az első opcióban olyan munkakört töltenék be amit gyerek korom óta szeretnék csinálni (csak az ország másik végében van hozzá suli ami adná a szakmát) de a látottak alapján nem olyan mint gondoltam/elvártam, nem úgy vannak a folyamatok mint szerintem ésszerű elenne stb.. szóval az csalódás volt. Ha az másképp lenne nem agyalnék rajta azt választanám.

Tapasztalatom van azzal kapcsolatban, hogy milyen is ügyfelekkel dolgozni, szóval ott már nem fog semmilyen szituáció meglepetésként érni. Annyi érv van még a második opció mellett, hogy az ott dolgozók 90%-a több mint 10 éve van a cégnél. Ezt utólag derítettem ki. Szóval csak nem lehet annyira rossz és a fizetést is korrekten emelik ezek szerint.

2023. aug. 8. 20:11
 18/19 anonim ***** válasza:
2.-at.
2023. aug. 8. 20:32
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Megkérdezik a gyereket hogy tűzoltó szeretnél lenni vagy katona? Esetleg vadakat terelő juhász? A gyerek mondd valamit és abba az irányba megy, attól lesz boldog. Ne kívülről várd a megerősítéseket, neked kell érezned.
2023. aug. 9. 01:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!