Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Megszoktatok pályázni olyan...

Megszoktatok pályázni olyan pozíciókat is amihez nincsen elég tapasztalatotok? Mondjuk 5 év tapasztalatot várnak el, de nektek csak 3 van az adott munkakörben.

Figyelt kérdés
2024. febr. 2. 09:40
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, mert sokszor maga a hirdető sincs képben az elvárásaival sőt sok olyan hülys munkaadó van aki mév a munksfolyamatokkal sincs tisztában, hogy mire keres embert, csak van valami elképzelése...
2024. febr. 2. 09:55
 2/7 Metionin ***** válasza:
100%
Igen. Azért, amit már előttem is írtak, másrészt lehet hogy én 2-3 év alatt több dolgot tapasztaltam meg az adott munkakörben, mint más 4-5 év alatt.
2024. febr. 2. 13:27
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Eddig az összes munkahelyemre úgy vettek fel, hogy a meghirdetett elvárások legalább fele hiányzott nálam; ebből kifolyólag simán elküldöm az önéletrajzom olyan helyre, ahol azt írják, elvárás az angol, holott még alapfokon sem tudok. Eddig három helyen dolgoztam, ahol a hirdetés szerint elvárás volt, de a munkámhoz egyáltalán nem kellett. Az előző munkahelyemen nem volt HR-es, a pénzügyes adta fel a hirdetéseket, aki ezt úgy oldotta meg, hogy nézegetett hirdetéseket és innen-onnan bemásolt dolgokat 😀
2024. febr. 2. 15:01
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Persze. Kétszer is felvettek olyan munkára, amihez minimum 5 év tapasztalatot kértek, nekem meg volt 1-2 év. És be is váltam.
2024. febr. 2. 15:36
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, megszoktam pályázni: érdemes, mert normális helyen, ha nem is oda, arra a pozícióba, de utánanéznek, hogy van-e esetleg más területen lehetőség.
2024. febr. 2. 15:45
 6/7 anonim ***** válasza:
Igen
2024. febr. 2. 18:05
 7/7 anonim ***** válasza:
Igen.
2024. febr. 2. 18:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!