Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ilyen életet szeretnél?

Ilyen életet szeretnél?

Figyelt kérdés

Ahol nincs főnök mivel családi vállalkozás. Egy szépségipari üzletetek lenne. Neked lenne a feladatod a kipakolás,eladás és minimális takarítás. Ha nincs vevo akkor csak ülsz a pult mögött a

nővéreddel.

35f

2024. febr. 1. 20:18
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:

Tudom tanulhatnék vagy ilyesmi de nekem nem megy ott max otthon.

Sok előnye van ez tény

2024. febr. 1. 20:20
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
én nem szeretnék ilyen életet.
2024. febr. 1. 20:29
 3/13 anonim ***** válasza:
95%
Halálra unnám magam.
2024. febr. 1. 20:44
 4/13 anonim ***** válasza:
90%

Ha van stex alapban meg nem szeretsz különösebben dolgozni akkor jó meló haha

Egyébként kissé unalmas lesz egy idő után de fene tudja lehet beindul a biznisz akkor lehet lesz forgalom és nem fogtok unatkozni

Az jó ha nincs főnök

2024. febr. 1. 20:52
 5/13 anonim ***** válasza:
76%
Kicsit más céljaim vannak. De az tetszik, hogy nincs főnök, meg, hogy családi vállalkozásban lennék. Akkor gondolom nem ellenségeskedők a kollégák. Nem rossz, alapjáraton nyugis, engem nem zavar, ha valami unalmasnak tűnik. Hidd el, jobb, mintha fejetelenség lenne, mindenki kapkod, mindenki üvölt mindenkivel stb... de nem a szépségipar vonz sem nem az eladói munkakör. Az a része nem érdekel. Ha ugyanígy lenne, de azzal a tevékenységgel, ahogy én akarom, az meg már nem ugyanaz lenne, amiről írsz.
2024. febr. 1. 21:08
 6/13 anonim ***** válasza:
70%
Nekem nem tetszene, hogy nincs főnök. Legyen főnök, de legyen jó főnök. Egyébként se szakmailag se semmilyen szempontból nem ilyen életet szeretnék.
2024. febr. 1. 21:14
 7/13 A kérdező kommentje:

Nem is érzem magam hasznosnak sem.

Illetve mivel nők a vevők többsége folyton belekérdeznek a sminkelés,fodrászat kozmetikumok meg műkörmös dolgokba, ami férfiként nem érdekel igazán

2024. febr. 1. 23:45
 8/13 anonim ***** válasza:
83%

Miért tőlünk kérdezed, hogy "Ilyen életet szeretnél?"

Jól jövedelmező számodra? TB-det kifizetik? Ez az élet neked elegendő? Ez a kérdés csak rólad szól.

Az üres óráidat kihasználhatnád tanulásra.

"Illetve mivel nők a vevők többsége folyton belekérdeznek a sminkelés,fodrászat kozmetikumok meg műkörmös dolgokba, ami férfiként nem érdekel igazán"

Mivel családi vállalkozás, ezért érdekelhetne, hogy az üzlet jövedelmezőbb legyen, amiért most te jelenleg semmit se teszel. Tőled akár még csődbe is mehetne.

Nem vagy hiteles ember, és ezt a vevők is megérzik. Ezzel a mentalitásoddal el is tudod üldözni a már meglévő vásárlókat.

Ha cink neked ott dolgozni, akkor ne legyél életképtelen váltani.

2024. febr. 2. 04:45
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Felfuttatnám, beultetnek a boltba egy alkalmazottat aki szereti csinálni, én meg élnem a szabad életemet
2024. febr. 2. 07:20
 10/13 A kérdező kommentje:

Aért kicsit ertelmezzük a dolgokat.

Ugyanúgy dolgozok benne, szóval teszek érte.

Tanulni nem tudok az üres órákban mert nem tudok oda koncentrálni mivel tudat alatt tudom h ott nem az a dolgom akkor.

2024. febr. 2. 09:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!