Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A magyar emberek miért szeretn...

Árokpart kérdése:

A magyar emberek miért szeretnek vegetálni, miért nem akarnak végre élni, megélni az életet?

Figyelt kérdés
2023. márc. 21. 22:44
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
68%
Én élek, és megélem az életet, te nyavalyogsz minden hülyeség miatt.
2023. márc. 21. 22:45
 2/21 A kérdező kommentje:
Miért lett ennyire dehumanizált ez a társadalom, az élet egy minimális esztétikai, filozófiai megélésének igényét sem látok sajnos bennünk jelenleg. Tényleg ezt szeretnénk és nincsen visszaút?
2023. márc. 21. 22:47
 3/21 anonim ***** válasza:
70%

Latod... ezt szavazzuk meg rendre, ez kell nekunk.

Gyujtogetsz mar a mexikoi lelepore? :)

2023. márc. 21. 22:48
 4/21 anonim válasza:
24%
A lusta az pontosan így gondolja és teszi.
2023. márc. 21. 22:50
 5/21 anonim ***** válasza:
67%
Én igyekszem megélni és élvezni most pl azzal hogy ide járok és írogatok dolgokat és konstatálom magamban hogy jé nem változnak az emberek és minimális a fejlődési és kompromisszum készségük és engem ez érdeklődéssel tölt el hogy fejlődnek e bármit is máskor meg mással ütöm el az időt szóval én olyan dolgokat próbálok csinálni amik engem szórakoztatnak és jól érzem tőlük magamat szóval saját magam számára én megélem az életet amúgy a kérdésed relatív valakinek a vegetáció jelenti a boldogságot mert azt gondolja az a jó dolog
2023. márc. 21. 22:52
 6/21 anonim ***** válasza:
32%
#6 ügyes vagy, tucc élni...egy fia írásjelet nem tettél...ez már magasabbrendűség?
2023. márc. 21. 23:02
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
#7 Nem mondta, hogy magasabbrendű bárkinél is, csak hogy azt csinálja amihez kedve van.
2023. márc. 21. 23:10
 8/21 anonim ***** válasza:
65%
7es Szöveget értelmezni azért tanulj meg 8as köszönöm szépen hogy leírtad és nekem nem kell
2023. márc. 21. 23:18
 9/21 anonim ***** válasza:
70%
Én élem az életem, jól elvagyok, köszi! Te miért nem?
2023. márc. 21. 23:20
 10/21 anonim ***** válasza:
78%
Egyébként érdekes hogy bizonyos emberek ha előkerül a viselkedés meg emberek jellemzése téma már csak említés szinten is mennyire elkezdenek ellenségesek lenni és rögtön felállítani egy sorrendet pedig szerintem a normális az lenne ha az emberek tényleg foglalkoznának azzal hogy mások mit gondolnak és akarnak e fejlődni dolgokban engem pl érdekel hogy a 7es válaszoló fejében mi járt hogy ennyire félrement a 6os válaszom nála és így reagálta le
2023. márc. 21. 23:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!