Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Munkahelyen furcsa ez szünetben?

Munkahelyen furcsa ez szünetben?

Figyelt kérdés
Kimenni a dohányzásra kijelölt helyre úgy hogy én sose dohányzok, csak azért, hogy beszélgethessek egyik munkatársammal?
2024. jan. 31. 05:10
 1/8 anonim válasza:
92%
Nem az.
2024. jan. 31. 05:32
 2/8 anonim ***** válasza:
81%
Nem furcsa, csak számodra rossz lehet a füstöt szívni, meg hogy füstös lesz az egész ruhád, hajad stb.
2024. jan. 31. 06:10
 3/8 anonim ***** válasza:
21%
Munkaalapú társadalom van, így igen, fura, zavaró, mert nem megy a termelés.
2024. jan. 31. 07:04
 4/8 anonim ***** válasza:
87%
Nem, én olyan helyen dolgozok ahol az emberek 80% dohányzik, én pl csak levegőzni megyek ki, olyan szempontból fura, hogy a levegőzést se nagyon lehet élvezni úgy, hogy körülötted 30 dohányzó ember füstölög.
2024. jan. 31. 07:11
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Engem egyszer leb@szt@k, hogy ha nem dohányzok, akkor miért mentem ki.

Mondtam, hogy nekem is jár a 10 perc szünet, amit én is eltölthetek a raktáron kívül. Nincs kiírva, hogy csak cigivel a számban léphetek ki.

És visszazavartak dolgozni, hogyha nem dohányzok, semmi keresnivalóm kint, húzzak vissza a helyemre.

Mondanom sem kell, hogy felmondtam.

(5 éves sztori)

2024. jan. 31. 07:54
 6/8 anonim ***** válasza:
78%

Én pontosan így szoktam rá a cigire. Pedig ezt csináltam évekig.

Amúgy aki nem dohányzik, és zavarja a füst miért a kijelölt dohányzó helyiségben levegőzik? Emlékszem tőlem nem győztek bocsánatot kérni a füst miatt, hogy felém száll, de mondtam nem zavar, ha zavarna nem lennék itt. Az milyen szitu, hogy kiülsz a dohányzóba és köhögve legyezgeted a füstöt a pofádból...

2024. jan. 31. 07:55
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
6-as Már bőven nem a dohányzóknak kijelölt helyen cigiztek, csak egyszerre kb 50 emberről van szó, éjszakai műszakban több is.
2024. jan. 31. 08:34
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Sokan csinálják, nem fura. Én is csináltam de nem szerettem, utálok a fagyban kimenni, elég az, hogy reggel be kell menni délután meg hazamenni :D
2024. jan. 31. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!