Furcsa munkahelyen elkezdeni duzzogni, ajtót csapkodni, feldühödve elmenni a helyemre amikor megtudom, hogy olyannal kell kettesben dolgoznom akit utálok?
nem furcsa, hanem gyerekes viselkedés.
Nyugodt hangnemben is közölheted a feletteseddel, hogy vele nem vagy hajlandó együtt dolgozni.
A legkevésbé hatékony viselkedés a csapkodás és duzzogás. Ha valami nem tetszik akkor meg kell beszélni a főnökkel/munkatárssal.
A fenti viselkedés szerintem nevetséges, gyerekes, szánalmas de semmiképp nem célravezető vagy professzionális 😂
Én is csináltam már ilyet, de úgy hogy senki ne lássa. Félreeső helyen káromkodtam egy sort, amikor beosztottak olyannal, akit utáltam.
3: Csak az megeshet, hogy arra, hogy nem akarsz vele dolgozni, az a válasz jön, hogy ez nem kívánságműsor.
9: Akkor viszont nehéz kezelni, ha egy kiállhatatlan, kötözködős kollégáról van szó.
De ez épp olyan dolog, mint hogyha egy utált, irritáló kollégáról úgy tudom, hogy x napon szabadnapos lesz, és direkt örülök, hogy aznap tök jól nyugiban megleszek nélküle, de aztán valamiért mégis dolgozik aznap (mert mondjuk visszamondta vagy visszamondták), akkor szerintem teljesen jogos és természetszerű, ha magamban dühöngeni kezdek, amikor érkezéskor meglátom, hogy mégis bent van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!