Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Akivel munkahelyen pár szót...

Akivel munkahelyen pár szót beszéltem csak eddig, arra furcsa ráírni Facebookon?

Figyelt kérdés
Teljes nevét is csak onnan tudom hogy láttam valahova felírva, amúgy csak a keresztnevét mondta el
2023. aug. 4. 14:53
 1/3 anonim ***** válasza:
55%

Szerintem nem. Majd eldönti, hogy reagál-e rá, és összejöttök-e. Ugorj bele, írj rá! :-)

50f

2023. aug. 4. 14:57
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Előtte döntsd el, hogy mit írnál neki? Mi a célod neked ezzel? Számíts rá, hogyan fog a másik reagálni rá: lehet elutasít, lehet elfogad. Ha elutasít, akkor azt hogyan kezeled majd? Ha elfogad, akkor mi lesz a téma. Hogyan fogtok egymással beszélgetni, meglenni a munkahelyen?

Kell, hogy legyen startégiád, mert nem mindenki szeret céltalanul csacsogni, nem mindenki akarja a munkahelyet kavarni a magánélettel...

2023. aug. 4. 15:09
 3/3 anonim ***** válasza:
Igen.
2023. aug. 4. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!