Szinte semmi munkám nincs egész nap. Maradjak így itt?
Most már több éve itt dolgozom. Eddig rengeteg munka volt, alig győztem egyedül, azonban a kormány tönkretette ezt az iparágat. Nagyon kevés a megrendelésünk, papírmunka alig van. Igaz a január máskor is pangó időszak, de most kifejezetten unalmas volt ez a hónap. Hetek óta kb semmi munkám. Egész nap netezek vagy olvasgatok, de 8 órán keresztül napi szinten baromi unalmas.
Érdemes így maradnom? Mondjuk sok választás se nagyon van, mert iszonyú nehéz új helyet találni.
Csak olyan haszontalannak érzem magam. :(
Tanulnék, állásokra jelentkeznék, szórakoznék, élvezném a semmittevést - mindezt munkaidőben.
Fontos, hogy ne aprózódjunk szét, hogy jusson idő ezek mindegyikére.
Hírportálokat pedig egyáltalán nem olvasnék, látszik hogy a fideszen meg orbánon kattogsz, full fölöslegesen.
#12: Az miért fideszen kattogás, hogy tönkretették a napelemes iparágat? Olyan húzásaik voltak, hogy már senki nem telepít. Igen tudom aki nincs benne ebbe azt nem érdekli ez a téma. Meg nem is kell érdekelnie.
Mikor volt egy jogszabály ami 2023.12.31-ig élt volna, majd bejelentik 2023.09.08-án hogy bocs de 09.07-ig volt érvényes. Korrekt. Derült égből villámcsapás.
Nem fizetik ki a kivitelezőket két éve, azt várják, hogy finanszírozd előre a rendszereket (ami több millió Ft), majd megy a lapítás. Plusz számtalan ilyen húzásuk volt. Nyilván nem tartozik senkire ez, de mikor ezzel támadsz, hogy a fideszen kattogok feleslegesen. Majd megköszönik neki azok a napelemes kivitelezők, akik csődbe mentek amiatt, hogy nem fizették ki őket.
Más iparág is szarban van tudom. Elég szomorú. Végülis csak családokat tesznek tönkre ilyen szuper dolgokkal. Egyik barátnőm építőipari cégnél dolgozik. Pl. ott is remek a helyzet.
#11: Persze, jól kijövük. Helyt álltam akkor is mikor rengeteg munka volt, meg ismernek már milyen vagyok. Viszont azt is tudom, hogy ha nincs bevétel, akkor nem kell sokáig oda az ember, ha kevés a munka.
Nézelődök azért mindenképpen. Köszi a választ!
#14: Van 2 nyelvvizsgám (muszáj volt a főiskola miatt), de való igaz lenne mit frissíteni a tudáson. Sokat felejtettem sajnos...
Köszi a tippet!:) Ez hasznos.
Szerintem sem lesz itt jobb semmi.
Az a baj fogalmad nincs az egészről. Vagyis nem baj, mert neked más munkád van, amivel kapcsolatban én sem vagyok képben.
Csak legalább ne okoskodnál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!