Szinte semmi munkám nincs egész nap. Maradjak így itt?
Most már több éve itt dolgozom. Eddig rengeteg munka volt, alig győztem egyedül, azonban a kormány tönkretette ezt az iparágat. Nagyon kevés a megrendelésünk, papírmunka alig van. Igaz a január máskor is pangó időszak, de most kifejezetten unalmas volt ez a hónap. Hetek óta kb semmi munkám. Egész nap netezek vagy olvasgatok, de 8 órán keresztül napi szinten baromi unalmas.
Érdemes így maradnom? Mondjuk sok választás se nagyon van, mert iszonyú nehéz új helyet találni.
Csak olyan haszontalannak érzem magam. :(
Én annyira nem értelek titeket. Miért nem vállalkozol mellette? Írsz egy doktorit? Képzed magad? Olvasod ki a kedvenc könyved? Stb?
De ha gondolod passzold át a kontaktot, én szivesen leváltalak, van elég dolgom magamtól is :D
#3: Én is egyedül vagyok egész nap. Sokszor már elég nyomasztó. Persze amíg volt sok munka addig pörögtem, nagyon hamar eltelt. Meg rengetegen hívtak, jöttek érdeklődni.
Hát de egyszer fent, egyszer lent...
#6: Igen, már kérdeztem mi lesz így, hiszen tavaly fél évtől érezhetően megcsappant az érdeklődés a fantasztikus jogszabályok miatt.
Egyedüli alkalmazott vagyok. Azt mondta a főnököm, ha másba kezdenének, akkor is számítanak rám, meg hogy nyugodjak meg, egész évben lesz fizetésem.
Persze mit mondott volna...
Nézegetem az álláshirdetéseket amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!