Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Van egy falubelim, aki 37...

Van egy falubelim, aki 37 éves most, a szüleivel él, és volt már több tucat munkahelye, csoda, ha túléli a próbaidőt. Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
Próbálom megfejteni. Ő folyamatosan a munkahelyeit hibáztatja, meg hogy rosszak a fizetések. Csak ez ugye nem vet jó fényt rá már, ha bárhová megy is, hogy ennyire nem állja meg a helyét huzamosabb ideig sehol sem.
jan. 25. 19:31
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
73%
Add meg az elérhetőségét, szívesen megkérdezem tőle, majd visszajövök a válasszal.
jan. 26. 15:43
 12/12 anonim ***** válasza:
71%
Nem vagyok a falubelid, egy évvel fiatalabb vagyok, és nem anyaméknál lakok de annyi adósságom van, hogy azzal se járnék rosszabbul. Volt vagy 10 munkahelyem, és nem a soron dolgoztam. Most ebből mit vonsz le? Kőkemény, dél-koreai stílusú rendszer van nálunk kibontakozóban, minden a termelésről, a hatékonyságról szól, ha egy kicsit is kilógsz ebből a sorból, mehetsz a sunyiba. Kívánom hogy az ismerősöd is találja meg azt a munkahelyet ami az 1000-ből 1, ahol embernek nézik és rendesen ki is fizetik, legalább 2-3 évig. Utána úgyis jön egy új vezetőség és lehet a keresést elölről kezdeni.
jan. 26. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!