Van egy falubelim, aki 37 éves most, a szüleivel él, és volt már több tucat munkahelye, csoda, ha túléli a próbaidőt. Mi lehet az oka?
Minden ilyen embernek megvan az oka, h így él, ez durván magánügy, nem szokták reklámozni.
Örülj neki, h van egy ilyen falubelid, így legalább lehet rajta csámcsogni és elfelejtheted a saját dolgaidat egy kicsit.
Miért kell állandóan mások életében vájkálni mondd már meg??
Szerinted mi ismeretlenül majd választ adunk a kérdésedre?
Undorító egy szokás.
Jó, hogy nem már el kell számolnia neked.
Valamilyen betegsége van.
Vagy ő sincs vele tisztában, ilyenkor nem is érti, hogy mi a baj.
Vagy tud róla, de nem tud változni, így viszont hamar lapátra kerül.
Valamilyen szorongásos betegség, amivel napról napra hétről hétre egyre rosszabb állapotba kerül, kimerül, ami meglátszik a teljesítményén, a kollégák cseszegetik, van, hogy valaki elintézi, hogy kirúgják.
És kezdődik elölről az egész, annyi, hogy egy idő után már fel se akarják venni sehová, mert ha azt látják sokáig nem felelt meg sehol, akkor nem kell sehová.
Egy ilyen embernek minden vágya, hogy még a falubeliek is rajta csámcsogjanak, ettől még jobban fogja érezni magát. . Ja, nem!
Minden faluban vannak ilyenek, sot varosokban is csak ott nem ismerik egymast az emberek.
Valoszinuleg mentalis problemaja van.
#7: Az komoly, hogy megállapítod valakirőp 2 mondat alapján, hogy mentális problémája van.
Kemény ez az oldal.
A 8as jól írja
Valami betegsége van
Mentális beteg
Lehet hogy én vagyok a sz@r de az nem lehet hogy lusta vagy csak egyszerűen balf@sz
Én elhiszem hogy még az is ezzel takarózik akinek semmi baja de ne erre fogjunk már mindent
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!