Manapság mit kérdeznek egy állásinterjún?
Előfordulhat.
De akkor te döntöd el, hogy ezzel a céggel kívánsz-e foglalkozni.
😃 Ilyen kérdést ki lehet bírni röhögés nélkül? Én ott köszönném meg a lehetőséget.
Normál esetben arra kíváncsi a munkáltató, hogy tudsz e minél többet vállalni, kevesebb pénzért. KB.
Több stratégia van:
Van, hogy meghökkentő kérdéseket tesznek fel
Van, hogy kilóra íratnak teszteket
Van, hogy próbanapra hívnak
A kedvenc kérdéseim:
Mi volt a legnagyobb hiba, amit elkövetett a karrierje során?
Miért akar nálunk dolgozni? (beugratós: "A fizetésért" nem jó válasz)
Tescobqn az erdekelt őket barmikor tudok e tulorazni.
Vizmuveknél mondjak magamrol rossz tulajdonsagot is, hogyan képzelem el magam 5 év mulva,(ha lépcsőzni akarsz kiestél..), mennyi egy átlagos haztartás éves vizfogyasztása (eltaláltam meg is lepodtek rajta mert addig senki nem tudott jol saccolni mégse engem vettek fel, azt is figyelték zavarba jön e vki a kérdéstol)
Állami cégnél arra voltak kiélezve a határidőket tudom e tartani.
Külföldre gyártó cégnél penzugyre főleg a bérigényem érdekelte leginkább őket.
(A legolcsobb munkaerő kellett)
Más irodai cégnél feladatlapokat adtak, hova mit konyvelsz meg ilyenek, vagy pl ha veletlen duplautalásokat hogyan kell megoldani milyen jogaid vannak, máshol a nyelvismeretet(társalogni kellett sima bemutatkozás csak, plusz pár kerdesre valaszolni idegen nyelven), es pl az excelhez értést nézték, de volt olyan is hogy miert jöttem el az előző cégtől, stb
A szokásos képesség -és tudásfelmérő kérdéseken kívül ezekkel találkoztam főleg;
Miért váltanál a mostani munkahelyedről? (Xar légkör, xar főnök,xar fizu továbbra is kerülendő a válaszban)
Mire vagy a legbüszkébb karrier téren?
Milyen céljaid vannak? Miben szeretnél fejlődni?
Hogyan oldasz meg problémákat, konfliktusokat? Mondj példát!
Plusz megnézik a nyelvtudást, van, hogy az egész interjút letolják angolul,ha a meló a magas szintű, folyékony nyelvtudást megkívánja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!