Tetszik egy kollégám, ő viszont egy családos nővel?
Figyelt kérdés
Szóval egy családos nővel kavar. Nem tudom, mennyire komoly köztük, előttünk úgy csinálnak, mintha csak kollégák lennének, de már többen észrevettük, hogy van köztük valami. Nagyon rossz ezt közvetlen közelről látni. Úgy tudom elviselni, hogy rájuk se nézek, nem szólok hozzájuk. Köszönök, ha kérdeznek, válaszolok, de ennyi. De kis csapat vagyunk, nyilván feltűnő. Szerelmes nem vagyok, mégis rossz, de miért?
Volt veled ilyen? Hogy viselted? Elmenni nem fogok, a munkám szeretem.
2024. jan. 24. 20:10
11/11 anonim válasza:
10-es: Tömeges azért mégse volt a jelenség. Ritkán váltak a maiakhoz képest. Az se volt mindegy, hogy nagyvárosban vagy falun éltek. Falun kb. a hatvanas évekig szinte senki se vált el. Féltek az emberek a kiközösítéstől. Még az én nagyszüleim generációjában, akik kb. 100 éve születtek, a falusi öregek több, mint kilencven százaléka sose vált el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!