Kiderült számomra, hogy az egyik 25 éves kolléganőm az 50 éves családos főnököm szeretője. Ti mit tennétek?( 26/L)
Egy nagy irodában dolgozom négy éve, és kb. egy éve jött ez az új kolléganőm, és már a kezdetektől fogva olyan furcsa érzésem volt vele kapcsolatban. Ilyen egyszerű, faluról jött lány, aki előadta nagyon hogy szerény, és nem is nagyon érdeklik a férfiak, de én valahogy mindig éreztem hogy ez kicsit kamu szagú.
A főnökömet 1000 éve ismerem, gyerekkoromtól kezdve, az egész családját a feleségét, a gyerekeit, így különösen kellemetlen ez a helyzet. Tegnap hivatalos voltam egy nagy cég évzáró bulijára, és szerintem a kislány meg a kedves főnököm nem számítottak rá hogy én is a meghívottak között leszek.Mikor megérkeztem eleinte láttam rajtuk hogy iszonyatosan feszélyezve érzik magukat, meg hangsúlyozták hogy őket külön hívták meg, de ahogy többet ittak a kelleténél, már nem tudták visszafogni magukat és egyáltalán nem zavartatták Magukat: állandóan össze voltak borulva, szinte nyalogatták egymást mindenki előtt, nagyon kellemetlen volt már csak nézni is tudva hogy a főnök felesége közben őt otthon várja a gyerekekkel.
Próbáltam nem velük foglalkozni az este, viszont kitisztult előttem a kép teljesen, hiszen múlt hónapban megláttam hogy a lány kap különböző extra juttatásokat a főnöktől, amiket mások nem kapnak, amit nem értettem de nem szóltam érte. Feltűnt továbbá az is, hogy ezzel a lánnyal sokkal kedvesebben beszél, mint velünk, a többi alkalmazottal, szinte Bocsánatot kér tőle a főnökünk hogyha kér valamit tőle, még velünk simán kiabál hogyha valami nincs meg időben.
Totál belém égett a kép, ahogy nyalják-falják egymást, nem nagyon bírom feldolgozni... fúj. :D
Mostmár viszont legalább értem hogy miért részesíti őt ennyire előnyben a többiekkel szemben.
Nem tudom mit tegyek, hogy ezt elmondhatnám-e bárkinek akivel jóban vagyok az irodában, mert annyira kellemetlen ez az egész.
Mikor a lánynál rákérdeztem erre pár hónappal ezelőtt, hogy ez igaz-e természetesen tagadta az egészet, pedig már akkor is felröppentek pletykák hogy látták őket ölelkezni különböző helyeken.
Ti mit tennétek? Elmondanátok valakinek?
Figyelj, szar szitu, de ahogy látod nagyon nem eröltetik meg magukat… Akik 100% titokban szeretnék tartani ezt az egészet azok nem mennek el közösen céges bulikba hogy aztán ott lerészegedve mindenki előtt nyalják-falják egymást.
Szóval ne te érezd szarul magad… Nyilván nem félnek attól ha kitudódik/kiderül hisz a cselekedeteik erről tanúskodnak. Szóval tegyél te is így: ne hangoztasd de ha igazságtalanság ér nyugodtan tedd szóvá. Szerelmi élete mindenkinek a magánügye addig, amíg nem avatkozik vele mások dolgába/hazudik a pofádba/előnyös megkülönbötetésben részesül/stb.
Amúgy nyugi mert ezeknek mindig megvan az ára… Majd később jön a számla.
Nincs vele dolgod. Ha ennyire nyíltan csinálják lehet a felesége is tudja.
Pletykálkodni a munkahelyeden felesleges! Attól jobb lesz neked?
Szerintem hagyd logva a dolgot. Őszintén ? Ha lenne is kinek szólni, nem a te dolgod. Az igaz, hogy aránytalan előnyöket biztosítani elég nagy pofátlanság, de a te helyzetedben nem tudsz hova szólni, ergo nem lenne eredménye, max negatív rad nézve.
Plusz, ha így elengedik magukat, nem csak te veszed / vetted észre, gondolom egy idő után ennek lesz visszhangja a dolgozok közt, ha indul valami mozgalom, akkor viszont érdemes partolni a tobbieket.
Másrészt ha régóta ismered, esetleg próbálj beszélni vele, hogy ez azért elég gaz … :))) De csak óvatosan .
Meg talán megoldás ignoralni a fiatal csajt, hátha észreveszi magát és önszántából lep ki .
Egészségükre!
Ok nélkül nem lép félre senki - és itt most nincs jelentősége, hogy kinek a hibájából történik ez meg. Nem te voltál az egyedüli, akinek volt alkalma ezt látni, de érdemi közötök sincs ehhez.
Ha keresni akarod magadnak a bajt, hajrá, - ugorj fejest a mesterségesen generált gondokba! Ennek viszont gyakorlatilag nulla az értelme!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!