Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Nagyon gáz, szégyellnivaló...

Nagyon gáz, szégyellnivaló dolog, ha valaki 25 éves koráig nem dolgozott még?

Figyelt kérdés

2022. júl. 14. 11:53
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
45 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
75%

Attól függ.

Ha helyette otthon ment a láblógatás, és a semmittevés, akkor gáz.

Ha viszont tanult, akkor annyira nem gáz.

2022. júl. 14. 11:58
 2/9 gagexbabexx ***** válasza:
85%
Ha pl. egyetem miatt nem dolgozott, akkor szerintem semmi gáz nincs benne.
2022. júl. 14. 12:04
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy gáz. 22 éves korom óta próbálok munkába állni. Csak a trágya meló jutott, pedig azóta tanulok, hogy lyuk van a seggemen. Komolyan nem tudom, mit kellene még tennem.
2022. júl. 14. 12:07
 4/9 anonim ***** válasza:
15%
Az. Még egy diákmunkán se voltál. Vagy egyetem mellett.
2022. júl. 14. 12:51
 5/9 anonim ***** válasza:
19%

Attól függ...

Ha tanul, vagy csinál valamit akkor nem gáz.

De ha otthon élősködik a szülein akkor ultra gáz

2022. júl. 14. 13:35
 6/9 anonim ***** válasza:
84%

Ha konkrétan egy percet se dolgozott,azért mert nem próbàlkozott az szerintem nem pozitív dolog,nemtörődömségre,lustasàgra,esetleg tudatlanságra vall.Egyetemistaként is el lehet menni gyakornoknak,diàkmunkàra,sokat segít az elhelyezkedésben a pénzről ne is beszéljünk.Egyetem előtt is bőven el lehet menni nyàri szünetben diàkmunkàra legalàbb egy kis ideig.

Aki nem járt valamilyen képzésre általános/középiskola után és úgy nem dolgozott semmit az tényleg "gáz",ilyenkor törekedni kéne a szülőktől való függetlenedésre.

Persze nem arról beszélek amikor nem veszik fel sehovà az embert vagy beteg hanem amikor nem is próbálkozik.

2022. júl. 15. 01:58
 7/9 anonim ***** válasza:

5# ezek szerint sok szülő szeret ha gyerekük élösködik.

de szép világ.

2022. júl. 15. 07:57
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát, nem tudom mi ciki, mi nem... nekem 26 évesen sikerült megkapni az első (önkéntes) munkámat külföldön. Mosogatok, gyomot irtok és répát pucolok. (Van érettségim, egy diplomám is, nem vagyok buta ember.) Most már tudom azonban, mit akarok tanulni. Egész végig tanultam valamit, (és most is tanulok, a nyelvet kint,) de nem jöttek össze úgy a dolgok, nem nekem valót választottam. Hamarosan abbahagyom ezt a szerencsétlenkedést, és egyenesbe jövök, úgy érzem.
2022. júl. 15. 20:49
 9/9 anonim ***** válasza:
2022. júl. 15. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!