Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Az igazgató azt mondta a...

Az igazgató azt mondta a gondjaimmal a csopvezt keressem ne őt zaklassam. Csak épp a csopvez elferdítve kiforgatva adja át a dolgokat az igazgatónak. Megoldás?

Figyelt kérdés

Nem tetszik egy egy kollega pl a csopvez hangneme neha ahogy velem beszél. Mint kb egy hülyegyerekhez ezt kikertem magamnak es megbeszéltük negyszemközt(mivek a csopvezt keressem ne az igazgatót) de a kollega gunyolódása már kicsinál.

Csak mégsem négyszemközti lett belole, mert a csopvez a hátam mögött az igazgatonak es ennek a kollegának is előadta a saját verzióját a hátam mögött, nyilván kifelejtette az egészből azt, ahogyan ő beszélt velem amivel kiprovokálta a felháborodásom.

Így most az igazgató a nevezett kollega előtt is elkezdett alázni, es már triumvirátusként vannak ellenem.

Undorítónak tartom azt ahogy velem beszélnek személyeskednek, folyamatos lejarató kampány, hülyegyereknek nézés megy.

Hozzátenném nem szakmai viták ezek.

Hanem pl kérdeztem hol találom a telephelyvezetőket előbb még itt voltak alá kéne íratnom velük, erre a csopvez minden kollega előtt joforman lehülyézve adta elő azt hogy jaj dragaságom bementek a tárgyalóba ne pattogj már majd talán délre végeznek nyugodj le és mindezt teljesen hülyének néző gúnyolódó hangnemben.

És ez már a sokadik volt.

Es ezt kikértem magamnak ugyanugy mindenki elott hangosan ahogy ő alázott engem, hogy többet ne merjen igy beszelni velem, az irodám teljesen máshol van nem lathattam hogy a targyalóba vonultak e be vagy elment mindenki.

Aztán még ők állnak triumvirátusba az igivel az élen ugy hogy az igazgató csak az ő verziójukat ismeri persze.

Szóval az igazgato engem soha meg sem hallgat minden hazugságot nekik hisz el es mögéjük áll ő is.

jan. 21. 11:26
 1/8 anonim ***** válasza:
Nálunk ha ilyen problémák vannak hogy a közvetlen felettes sem tud megoldást adni a problémára akkor műszakvezetőhöz kell fordulni, vagy ha már annál is feljebb akkor az üzemvezetőhöz. Ha Ő hozzá sem lehet akkor ott a HR főleg ha ilyen problémák vannak.
jan. 21. 11:39
 2/8 A kérdező kommentje:
Szoval a csopvez is méltatlan hangnemben beszél és egy kollega is velem. Es ezt kértem ki magamnak mert már hosszutáv miatt kiborultam már.
jan. 21. 11:39
 3/8 A kérdező kommentje:
De nálunk az igazgatonal vannak a dolgok a lehető legmagasabb szinten. De az igazgato engem nem hallgat meg soha, hogy a csopvezzel beszéljem meg es stb. Az meg neki kiforgat mindent. De mindig. Bármi tőle fuggetlen teljesen mas témákat is. Tehat a csopvez es kollega is rosszhirem kelti. Es sikerrel. Mert az igazgato melléjük all a meghallgatasom nelkul.
jan. 21. 11:41
 4/8 anonim ***** válasza:
67%
Vagy leszámolsz, vagy benyeled, vagy meló után párbajra hívod valamelyiket. Igazából ők vannak előnyben, ha visszaszólsz kirúgnak.
jan. 21. 11:41
 5/8 A kérdező kommentje:
De hirtelen borultam ki. Én nem birom elviselni ezt a szemelyeskedest vagy hangnemet. En soha nem beszélek igy másokkal jaj drágaságom meg ilyenek és tudják már, hogy vegyenek vissza a parasztkodásbol, ha mar diploma van legyen már kultura is..
jan. 21. 11:48
 6/8 anonim ***** válasza:
Mondjuk én se hagynám magam, vagy nyugodt hangnemben hasonló stílusban válaszolnék. Pl megköszönném udvariasan a főnöknek a jótanácsot és husibogárnak szólítanám.
jan. 21. 11:51
 7/8 A kérdező kommentje:
A játszmázás sajnos(ilyen munkahelyen sajnos)nem erősségem legyőznének a saját terepükön. Még a nyílt kommunikacio se megy, az igazgatoban semmi empatia nincs. Mit is hittem en hülye.
jan. 21. 11:52
 8/8 A kérdező kommentje:
Ja meg nem az hogy empátia még az igazat se tudja mirol van szó. Csak az ő verziójuk érdekli.
jan. 21. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!