Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ha egy HR-es igazgatónak van...

Ha egy HR-es igazgatónak van férje, attól érezhet más iránt is szerelmet, mondjuk az iránt, aki igazgatóként dolgozik a cégnél?

Figyelt kérdés
Mikor felmondásra akartak kényszeríteni, akkor nem írtam alá a szerződést, veszekedés is lett emiatt a HR-es igazgatóval köztünk. Ezt barátnőm hallotta. Mikor elindultam haza, akkor a barátnőm írt egy levelet nekem, amiben az állt, hogy a HR-es hozzá ment oda megkérdezni, hogy jól van-e? Aztán, azt mondta a nő a barátnőmnek, hogy sajnálják, hogy mi történt velem, várnak vissza. Azóta is, pokol az életem. Nem szeretik azt, hogy ott dolgozok. Azt viszont megfigyeltem, hogy konkurenciát lát bennem a HR-es, azért nem szeret, mert ő az igazgatót akarta megszerezni, ehhez sokat fogyott is. Ha van férje, igaz lehet attól az állításom?
2022. ápr. 17. 18:13
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Ha egy HR igazgatónak van férje, akkor nem lehet szerelmes senki másba, pláne nem az igazgatóba. HR igazgatókkal egyszerűen nem fordulhat elő ilyesmi, genetikailag képtelenek rá.
2022. ápr. 17. 18:22
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
A kérdező ennyi ésszel diplomát szerzett...? Meredek dolgokat árul el ez a közoktatásról...
2022. ápr. 17. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!