Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mennyire normális, hogy vana...

Mennyire normális, hogy vana munkahelyemen egy lany aki jó ideje tetszik, de ez nem kölcsönös, ezáltal már úgymond idegesit a jelenléte, ha meglatom?

Figyelt kérdés

Nem akart velem beszélgetni,kozombos volt. Másik műszakban dolgozik, azonban lehet hogy egy hetet adjon hozzánk a mi muszakunkba, mi részlegünkre.

Már tiszta ideg vagyok, hogy mi lesz ha atjon, pedig tudom,hogy nem fog hozzám szólni, és a "lekoptatás" miatt én se fogom keresni a társaságát. Azonban az a tudat hogy ott lesz/lehet, már idegesit, ha csak ranezek. Mit tudnék tenni?

jan. 18. 14:36
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon unalmas már ez a románc, keress egy másik múzsát. Ha szerelmes vagy egy másik nőbe, akkor nem fog érdekelni hogy ez a kollégád hogyan néz vagy nem néz rád. Láthatóan nem jutsz semmire ezzel az üggyel. Ha ennyire nem tudod elengedni, keress másikat.
jan. 19. 12:33
 12/20 A kérdező kommentje:
Jövő héten sajnos velünk lesz, így hiába próbálnám kerulni, egy részlegen leszünk. Nem fogok vele beszélgetni, de akkor is idegesito a jelenléte...
jan. 19. 14:25
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Akkor mondj fel.
jan. 19. 15:46
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Na, mi volt? Hogy bírtad?
jan. 28. 11:30
 15/20 A kérdező kommentje:
Nem volt semmi extra, többet képzeltem mint ami történt. Került minket,mint ha valami fertőző betegunk lenne, nem beszélt velünk. A jelenléte zavart, de mivel ő úgymond lesz.rt, így elvegetáltunk.
jan. 28. 11:46
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Köszi, mondjuk az jó, hogy már túl vagy rajta. Visszament gondolom, az ő műszakjába.
jan. 28. 12:01
 17/20 A kérdező kommentje:

Igen, most már annyira nem idegeskedek rajta, de lehet hogy 3 hét múlva újra jön, habár nem hiszem. Egy muszakbeli kolleginájával jött át, így kettesben úgy osszevoltak nőve, hogy a pillanatragaszto az semmi ahhoz képest :D

Remélem nem jönnek át még egyszer, habár eléggé szenvedtek, szóval nem hiszem :). Egyedül meg egyikük se fog hozzánk jönni az tuti.

jan. 28. 16:48
 18/20 anonim ***** válasza:
73%
Imádom hogy nekem nincsennek ilyen problémáim. 😂 Szerintem ha ilyen kevés emberrel beszélget és csak a szűk társaságában van akkor bármi lehet a háttérben. Nem tudod milyen családi helyzete volt és miket élt át. Bármi oka lehet, hogy ilyen és lehet jogosan is. Viszont én ettől eltekintve hogy leszar nem változnék meg. Legalábbis ugyan úgy köszönnék neki mint bárki másnak még ha nem is köszön vissza. Mosolyognék ha kell. A lényeg, hogy lássa milyen jószívű egy ember vagy és akkor még lehet magába is szál kicsit. Vagy lehet a jövőbe szép lassan oldódik feléd. Persze csak lehet nagyképű bunkó valami és nyomorék egy ember de sose tudni. Nekem is van kollegám akit legszívesebben kidobnék a kukába de ugyan úgy igyekszem a pozitív oldalam mutatni. Ha más nem a környezeted látja mennyivel jobb fej vagy mint ő.
jan. 30. 22:19
 19/20 anonim ***** válasza:
51%

Szard le

Nekem is volt ilyen

1x 2x beszelgettem vele milyen a munka meg ilyenek de o sose keresett

Utana meg mar leszartam enis

febr. 27. 10:25
 20/20 anonim ***** válasza:
46%
Ha ez van, akkor nem Veled van baja személy szerint. Lehet hogy sikerülhet, nem szabad megszorongatni, de előfordulhat hogy óvatosan mégis lehet nyitni Feléje. Én ezt nem tudom pontosan hogy kell, nekem jobban megy, ha levelet írok. Abban nem feltétlen kell rögtön írni hogy tetszik, de ismerkedésig el lehet menni, apróbb személyes dolgok, ebben lehet természetesnek meg őszintének lenni.
máj. 29. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!