Velem vannak problémák?
Idegesít az egyik munkatársam, nagyon tud nyomulni. Na nem úgy, hanem mindig tudja mit és kinek mondjon, tegyen, nyaljon.
Néha ha már csak meghallom egy-egy válaszát valamire, kiráz a hideg.
Pl. mond valaki valamit a főnöknek, hogy erre gondolt és így kéne megvalósítani stb., ő egyből ugrik, igen erre már én is gondoltam korábban így meg úgy
Mindig megy és ő tud mindent a legjobban, simán leszól egy tapasztaltabb embert a háta mögött, hogy nem jól csinálja a munkát
Na mintha ő olyan jól végezné
a munkaideje nagyrészében fontoskodik csak, mintha ...
amúgy alibizik, komoly eszmecseréket folytat a semmiről és valahogy mindezek ellenére a főnök nagy kedvence
egyszerűen tudja hogyan kell nyalni
a főnök hamar kiválasztotta barinőjének, és ezzel úgymond hatalmat is kapott
néha már olyan nagynak érzi magát, hogy a fülemet bántja hogy simán kiosztja a feladatokat a másiknak, aki eredetileg bele egy szinten van
csak ugye most ő mégis magasabbnak érzi magát másoknál
engem rettentően idegesít
mindenhez hozzáfűz valamit, ha nem érdekel senkit akkor is mondja
annyira látszik, hogy próbál nagyon bevágódni, és a többségnél sikerül is neki
én viszont annyira érzem a hamisságot, meg az alakoskodást
lehet én vagyok másmilyen ember típus, de valahogy nem kedvelem az ilyen személyeket
ő ilyen tipikus buzgómócsing
suliba volt ilyen tanuló, tanár kedvence, mindig mindent meg ugrik és ő majd jobban tudja, már múlthétre kitalálta a feladatot, pedig akkor még fel sem adták
valahogy mégis oda vannak ezekért az emberekért többségében
én őszinte vagyok, nem nyalok, nem is szoktam színészkedni (bunkó sem vagyok azt hozzáteszem)
de mégis ez az alakoskodás többet ér a mai világban sajnos ahogy látom
Hozzátenném, hogy azért is zavar, mert én dolgozom mint a gép szorgalmasan, mindig minden kész és jó
Feleannyi elismerést se kapok, mint ő, ami kb csak alibizik egesz nap
Bezzeg mindegy mi van, ő a fantasztikus munkaerő.
Ez elèg bántó bevallom, szerintem tehetségesebb vagyok, igaz színeszkedni nem tudok, ezért úgy érzem hátterbe szorulok.
“barinőjének”
Hát ez meg mi a bánat? Milyen nyelven írtad?!
Sajnos a legtöbb munkahely ilyen.
Első körben a főnök haverjai és szeretői. Második körben a talpnyalói.
Aki meg becsülettel dolgozik, az le van szarva (jobb esetben), agyon van szívatva (rosszabb esetben).
A mi munkahelyünkön is van egy cicababa, főnökasszony kedvence. Neki mindent szabad, sokkal jobb a beosztása mint a miénk, meg úgy jár-kel, mintha nem is lenne munkaideje. Mégsem fogom egy HP miatt otthagyni a szeretett munkahelyemet. Sajnos le kell nyelni, és dolgozni tovább becsülettel. Máshol se lenne jobb, max az elején.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!