Van itt olyan, akinek hasonló problémái vannak/voltak, vagy aki fiatalon esett teherbe?
Figyelt kérdés
19 éves vagyok. Fogamzásgátlót szedek egy éve, de teherbe estem, mert pár napig hánytam és nem használtunk kiegészítő védekezést. Elvetetni nem fogom, de mivel iskolába járok így nehéz lesz. Tudunk hova menni lakni ezzel nincs probléma. Lenne szíves valaki leírni tapasztalatokat, akinek volt ilyenben része, hogy fiatalon esett teherbe? Nagyon meg vagyok rémülve és érdekelne, hogy nektek hogyan sikerült megoldani? Mi lett belőle?
Válaszokat előre is köszönöm.
2018. jún. 6. 09:16
1/4 anonim válasza:
19 évesen lettem tervezetten terhes, 20 évesen szültem. Kérdezz nyugodtan. Ha lehet oldjátok meg, hogy legyél bejelentve 185 napra munkába, mert akkor gyedet is kapsz, nem csak gyest. Nálunk családi vállalkozásba voltam bejelentve, és a 185 munkanap mellé 180 nap nappali suli is beleszámít, így kaptam gyed-et is. Amúgy nem hiszem hogy bármiben különböznék a többi anyukától, ugyan úgy élünk mint mindenki más.
2/4 anonim válasza:
Szia. Én 18évesen szültem a lányomat :) Írj nyugodtan.
3/4 anonim válasza:
Szia!
Én is 19 évesen lettem terhes, írhatsz nekem is nyugodtan. :)
4/4 anonim válasza:
Szia! Én 20 évesen lettem terhes, szintén fogamzásgátló mellett, egy durva vizsgaidőszakban. Mára 3 éves múlt a kisfiam, és éppen a kistesót várjuk. Írj, ha gondolod! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!