Szerintetek megérdemelte a kirúgást?
Egy logisztikai cégnél dolgozom, és még decemberben volt egy apróbb baleset a cég telephelyén. Egy nyerges szerelvény rátolatott a drótkerítésre és félig kiborított egy oszlopot. A kár szinte jelentéktelen, a pótkocsi ponyváját megvarták, az oszlopot meg visszaásták még aznap, a sofőr ki sem kellett fizesse.
A sztori az volt, hogy az egyik fiatal kollégám ahelyett, hogy segített volna irányítani a tolatást (egyébként nem az a dolga) inkább telefonnal rögzítette és feltette a youtubera és közben röhögött.
A fönök hetekkel később látta meg a videót és nagyon kiborult. Tajtékozva ordibált a gyerekkel és azonnal kirúgta, amiért a segítségnyújtás helyett videózott.
Szerintem a videó nem sért személyiség jogokat, mert nem látszik a rendszám, és a cég logója is felismerhetetlen a ponyván, csak egy 15 másodperces short.
'Tajtékozva ordibált a gyerekkel és azonnal kirúgta, amiért a segítségnyújtás helyett videózott.'
Abszolut igaza van. Kitalalom: teged rugott ki, ugye?
Ja, azt elfelejtettem, hogy én már csak ilyen helyen dolgoznék alkalmazottként kizárólagosan az országban, ahol a főnök vezető is és emberi mivolta is van. De magyaroknak többségének még mindig nem ez kell.
Videózzuk a szerencsétlent, röhögjük a baján, az annyira vicces. Hát gratulálok az ilyen mentalitásnak.
De ez még az én nézőpontom. Megfelel, ha nem fogadod el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!