Ellenőrízhető-e, hogy egy vállalkozó, aki mesternek hirdeti magát, az valóban rendelkezik-e mestervizsgával?
Szerintem akinek nincs meg a vizsgája nem is hirdetné magát igy.
De mesterek is csinalnak kókány minősithetetlen munkát amit egy vegzettsegnelkuli feketén maszekoló meg helyretesz es utqnuk javít és el van borzadva.Mesélhetnék.
"Szerintem akinek nincs meg a vizsgája nem is hirdetné magát igy."
Ne keverd a szakmunkásvizsgát a mestervizsgával!
Szerintem nem az számít, hogy meg van-e neki, hanem az, hogy milyen munkát végez!!!
Ismerős mesterfodrásznál járt, hivatalosan, leellenőrzött, elismert "mesternél", aztán úgy elbszta a haját jó sok pénzért, hogy azóta megelégszik a noname fodrásszal is! Nem minden a papír! :)
Egyetértek a 12:29-es hozzászólással!
A nagy nevű mesterember felveszi a munkát, a nagy lóvét, aztán alamizsnáért megcsináltatja a segédmunkásaival, te meg javítgathatod a később kibukó hibákat....
A munkáját kell ellenőrizni!!
Én még soha senkinek a mesterlevelét, bizonyítványát nem láttam, aki nálunk csinált valamit.
Örültem, hogy egyáltalán kijött valaki. Mivel a jó szakemberekből óriási hiány van és hónapokra előre be van táblázva - nem kell hirdetnie magát, szájhagyomány útján...
8-as: honnan tudod, hogy közben nem-e szerezte meg mégis a mestert?!
Ha jobb fodrász vagy, mint ő, akkor úgyis hozzád fognak menni többen. Ha ő meg xar, akkor hiába írja ki, hogy doktor... Látod, a mesterfodrászban csalódott kuncsaft se ment vissza hozzá többet.
Egyébként mit csinálsz, ha kiderül, hogy nem mester? Ráírod egy cetlire és kiteszed az üzletére? :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!