Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Dajka munka, jó ez így?!

Dajka munka, jó ez így?!

Figyelt kérdés

Magán oviban dolgoztam mint dajka. Nagyon kihasználva éreztem magam. Munkaidő kb csak papíron létezett, az óvónők többsége lekezelő volt. Mivel magán, ezért a gyerekek bármit megtehették (gazdag szülők).

A főnök a saját házához vezényelte a dajkákat munkaidőben (volt hogy munka után),gazolni..

Szerződésben természetesen ilyenek nem voltak, túlóra pénz természetesen sosem járt.

A válasz a többieknek az volt, mikor én ezt visszautasítottam, hogy ezt nem magunkért, az oviért tesszük.

Tényleg ez a normális?

2024. jan. 10. 19:00
 1/4 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem nem jó kategória,ez a gyerekvállalás.
2024. jan. 10. 19:04
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen nem normális. Jogod van megtagadni a munkaköri leírásban nem szereplő feladatokat, a munkaidő elszámolásának meghamisítását pedig a felügyeleti szervnél jelezheted. Ha nem sikerül megegyezned a munkáltatóddal, végső soron munkaügyi pert is indíthatsz.
2024. jan. 10. 19:04
 3/4 anonim ***** válasza:
52%
Ilyenek ezek a tőkések.
2024. jan. 10. 19:13
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy normális, te is tudod.
2024. jan. 10. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!