Mire lehetne gondolni? Milyen válaszra számíthatott?
Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy mi lehet a pszichológiája, oka a dolgoknak. A munkahelyen egy irodán dolgozó leányzóval többször beszélgettünk munkával kapcsolatban. Információt és segítséget kert 1-1 munka folyamattal kapcsolatban. És az idei év legelső munkanapján messziről integetett és széles mosollyal jött oda. És kérdezte, hogy hogyan, miként teltek az ünnepek. Válaszom: gyorsan és jól. És az ő reakciója annyi volt, hogy mindenkinek ez a válasza. Aznap még amikor arra járkált nagyon tekintetet az irányomba. Nem tudom, hogy milyen válaszra számíthatott. Csak nem jól kezelem, értelmezem ezeket a helyzeteket.2024. jan. 9. 16:12
1/2 anonim válasza:
Szerintem nem a valasz volt az erdekes, csak kedves akart lenni. Hogy aztan ennek van-e komolyabb oka, lehet, de nem biztos.
2/2 anonim válasza:
Nyilvánvalóan érdekled, Szeretne veled beszélgetni, jobban megismerni. Erre te egy ilyen semmitmondó válasszal lerázod. Igazán megerôltethetnéd magad, és mondhattál volna pár mondatot, hogy mit csináltál. Még ha annyi is, hogy végre megnézted az x filmet a tévében, mert érdekesnek tûnt. Erre már tudna valamit reagálni vagy kérdezni, hogy továbbvigye a beszélgetést.
Persze ha nem akarsz tôle semmit, és eleve le akarod rázni, akkor folytasd ugyanígy, mert jó úton haladsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!