Milyen folytatásra számíthatok ebben a helyzetben?
Adott egy munkahelyi közösség 3 beosztott + 1 csoportvezető (aki én voltam.)
Szakmát szándékosan nem írok, irodai munka.
Az állásunk nagyon bizonytalan lett, egész decemberben úgy volt, hogy dec. 31-én megszűnik.
Nekem azonnal lett egy másik munkalehetőseg, éltem vele. Ebben a bizonytalan helyzetben mindenki megértette a döntésem.
Január 1-től folytatódott a munkánk, a 3 másik kolléga maradt, a helyemre felvettek egy fiatal tapasztalatlanabb lányt, egyik volt kollégámat kinevezték helyette csoportvezetőnek.
Egy másik volt kollégám visszaajánlott engem az új felsővezetőségnek (az ő személyében történt csak változás végül.)
Volt kollégám megdícsért engem, hogy én voltam a csoportvezető, tudtam az ottani dolgokat és csak a bizonytalan helyzet miatt mentem el, hívjanak vissza.
A felsővezető eltette a telefonszámom és annyit mondott, hogyha az új lány nem válik be, majd akkor visszahívnak engem.
Most tényleg ennyin, 1 új lányon múlik a döntés?
Beváltam mit munkaerő, mint csoportvezető és inkább kísérleteznek 1 új lánnyal és kineveznek valakit csoportvezetőnek, ami szintén egy lutri, csak mert már az új lányt felvették?
Nem az lenne az értelmes, ha azonnal visszahívnának engem?
Nem hívnak fel, nyugi.
Udvariassàgból mondtàk max, koncentràlj az új helyre.
5 "Mint a patkányok, úgy menekültél a süllyedő hajóról,"
Telitalálat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!